101'İNCİ YIL ANISINA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI

101

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, 09 Eylül 2024 Pazartesi günü 101'inci yıl anısına Atatürk Parkı Gözleme Evi'nde bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyona Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve çok sayıda CHP'li

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, 09 Eylül 2024 Pazartesi günü 101'inci yıl anısına Atatürk Parkı Gözleme Evi'nde bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyona Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve çok sayıda CHP'li katıldı.

                Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, 09 Eylül 2024 Pazartesi günü 16.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Parkı Gözleme Evi'nde meyve suyu ve kuru pasta ikramlı birlik, beraberlik toplantısı düzenledi. 

                Birliktelik toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Sema ACAR; "Bağımsızlık mücadelesinin sonunda şanlı geçmişimizin kararlığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk partisi Halk Fırkası ile başlayan demokrasi mücadelesi; bizlerle bugün devam ediyor.

                …Bilinsin isteriz ki;

                Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi yayacak, hakimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır. Başta ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, altı oku yüreğinin üzerinde gururla taşıyıp bugünlere getiren tüm şanlı geçmişimizi, parti büyüklerimizi şükran, saygı ve minnet duygularıyla anıyoruz,” dedi.

                Susurluk CHP Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Alev ÇOBANKUYU da şu konuşmayı yaptı:

                “Partimizin kuruluşunun 101. Yıl dönümü kutlama programına hoş geldiniz. Üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP’nin kuruluşunun 101. Yılında 9 Eylül 1923’te yakılan meşalenin yolumuzu aydınlattığı, 101 yıldır hiç dinmeyen coşku ve kararlılıkla; eşitlikçi, laik, özgürlükçü üreten ve halkımızla paylaşan gelişmiş, aydınlık bir Türkiye için CHP’mizi iktidara taşıyacağımıza olan inancımla partimizin 101. Yılı kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

                Üzerimize aldığımız bu tarihi sorumlulukta her bir partili arkadaşımla bu yolda yürümek benim için büyük bir onur ve mutluluktur.

                Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimlerinin ışığında, altı okun izinde örgütlü mücadelemize devam edeceğiz.

                Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere en üst kademeden, en alt kademeye kadar partimiz için emek veren tüm partililerimizi saygıyla anıyorum. Teşekkür ederim.”

                Resepsiyon, anı fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. (GÜRDAL ERGEN)  

 



Anahtar Kelimeler: ' ANISINA BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISI
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı