13 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADIK

13 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADIK

İlçemizde icra edilecek olan İlköğretim Haftası Kutlama Programını görüşmek ve karar bağlamak üzere Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'in Başkanlığında, Beşeylül İlkokulunda 06 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 12.00'da toplanarak aşağı

İlçemizde icra edilecek olan İlköğretim Haftası Kutlama Programını görüşmek ve karar bağlamak üzere Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'in Başkanlığında, Beşeylül İlkokulunda 06 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 12.00'da toplanarak aşağıdaki kararlar alındı. Buna göre İlköğretim Haftası Kutlama Programı, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı ve 15 Eylül 2023 Cuma günü (Bugün) sona erecek.

                A. ÇELENK SUNMA TÖRENİ:

                Yer: Atatürk Anıtı Önü

                Tarih: 13 Eylül 2023 Çarşamba

                Saat: 10.00

                a) Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi sunuldu.

                b) Verilen "Dikkat" komutu ile Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Eğitim Şehitlerinin manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, akabinde törene katılanlar tarafından İstiklal Marşımız okunarak, Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. Buradaki tören sonlandırıldı.

                Program, Beşeylül İlkokulu bahçesinde Saygı Duruşu yapılarak İstiklal Marşımızın Okunması ile başladı. Öğrenci Konuşmasını Veli konuşması ve Okul Müdürü Erkan YAVUZ ‘un konuşması izledi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN’ın Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY konuştu. Kaymakam Muammer KÖKEN’in konuşması ile protokol konuşmaları sona erdi.

Birinci Sınıf Öğrencilerine "Hoş Geldin" Karşılaması yapıldı; İlköğretim Haftası ile ilgili şiirler okundu. Halkoyunları Gösterilerini Susurluk Müzisyenleri Bando Gösterisi izledi ve program sonlandırıldı. 

                Çelenk Sunum Programında ve Beşeylül İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende sunuculuğu Fatih İlkokulu Öğretmeni Gizem KIVRAK yaptı.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli