15 GÜN TATİL 15 GÜN SPOR

15 GÜN TATİL 15 GÜN SPOR

Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, '15 Gün Tatil 15 Gün Spor' etkinliğini başlattı. Yapılan açıklama şöyle:

Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, '15 Gün Tatil 15 Gün Spor' etkinliğini başlattı. Yapılan açıklama şöyle:

                "Yoğun ders programı ile okul ve ev arasında mekik dokuyup yorulan öğrencilerimizin tatile girmesiyle, 2'nci yarıyıla hem zihinsel, hem de fiziksel olarak zinde başlamaları için uzman antrenörler ve eğitmenler eşliğinde kültür sanat ve spor dallarında yararlanabilecekleri kurslarımız tatil boyunca devam edecektir. Öğrencilerimiz hem eğlenip hem öğrenecektir.

                Şehir Stadı ve Gençlik Merkezimizde hafta içi saat 11.00-13.00 arası ilkokul öğrencilerimiz, saat 14.00-16.00 arası ortaokul öğrencilerimiz ücretsiz kurslarımızda; futboldan karateye, bocceden güreşe, cimnastikten atletizme kadar istediği branşta spor yapma ve tatilini eğlenceli şekilde geçirme imkanı bulacak."

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN bu konuda '15 gün tatil, 15 gün spor' etkinliği ile ilgili," 'Sağlam Kafa, Sağlam Vücutta Bulunur' diyerek çıktığımız bu yolda, çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlayarak çok yönlü gelişmelerini desteklemek istedik. Çocuklarımız, vaktini spor ve sanat alanındaki etkinliklerimize ayırarak zararlı alışkanlıklardan korunmuş olacak ve bu süreçte sağlıklı birey olmalarının önemi vurgulanmış olacaktır. Katılmaları hem bireysel hem sosyal anlamda kendilerine fayda sağlayacaktır, katılımları son derece önemlidir," dedi.



Anahtar Kelimeler: TATİL
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı