2022 YILI SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

2022 YILI SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

2022 yılı son Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Program, Kaymakam Muammer KÖKEN'in açılış konuşması ile başladı. Bizim Aile Bakım Merkezi Müdürü Çınar ÖZLÜK, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

2022 yılı son Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Program, Kaymakam Muammer KÖKEN'in açılış konuşması ile başladı. Bizim Aile Bakım Merkezi Müdürü Çınar ÖZLÜK, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu. Program, Muhtarların soru-yanıtları ile devam etti.

                İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Coşkun KURT konuşmasında, 2023 yılında 8 ayrı noktaya kamera izleme sistemi takılacağını, uyuşturucu madde kullanımının ve satılmasının önlenmesi için çalışmaların halen devam ettiğini, Susurluk halkının internet ortamından silah/tüfek alımlarında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

                İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK, konuşmasında suçla mücadele ve operasyonel faaliyetlerde yüzde 41 azalma olduğunu ve Kadına El Kalkamaz (KADES) uygulamalarını takip ettiklerini söyledi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Anadolu Lisesi yanında bulunan yurtta yaşanan elektrik kesintisi  çalışmalarından dolayı UEDAŞ İşletme Şefi Doğan ARSLAN'a teşekkür etti ve bir plaket verdi.

                Kaymakam Muammer KÖKEN konuşmasında, İlçemizde ikamet eden 3 bin aile ziyaret edilerek Cumhurbaşkanımızın her zaman yanlarında olduğuna dair mektupların teslim edildiğini, ilçemize 2023 yılında iki tane turizm amaçlı otel yapılacağını, Aile Destek Merkezi kurulacağını, Eski Cezaevi'nin İl Kültür Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini, cezaevinin bulunduğu yere atalarımızın kullandığı eşyaların sergileneceği bir müze yapılacağını, 2023 yılında projelere devam edileceğini ve 400 aileye de gıda paketi dağıtımının yapılacağını söyledi; katılanlara teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false