"20 İLÇEYE AYRIM YAPMADAN HİZMET GÖTÜRECEĞİM!"

Balıkesir'in her yerine eşit koşullarda hizmet vereceğini dile getiren Ahmet AKIN; "20 ilçemizde birlikte ayrım yapmadan ötekileştirmeden hepsine aynı oranda hizmet götüreceğime hepinizin önünde, huzurunda şeref sözü veriyorum,"

Balıkesir'in her yerine eşit koşullarda hizmet vereceğini dile getiren Ahmet AKIN; "20 ilçemizde birlikte ayrım yapmadan ötekileştirmeden hepsine aynı oranda hizmet götüreceğime hepinizin önünde, huzurunda şeref sözü veriyorum," dedi. Balıkesir'de Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), seçim kutlamasını Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni kazanan Ahmet AKIN, Karesi Belediye Başkanlığı'nı alan Mesut AKBIYIK ve Altıeylül Belediyesi'ni alan Hakan ŞEHİRLİ'nin yanı sıra İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, CHP Milletvekili Serkan SARI ve partililer meydanda halka seslendi. Balıkesir'de büyük bir başarı yakaladıklarını ifade eden Ahmet AKIN; "20 ilçemizde birlikte ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hepsine aynı oranda hizmet götüreceğime hepinizin önünde şeref sözü veriyorum. Aynı zamanda bu süreçte gönüllü olarak çalışan Ahmet AKIN gönüllülerine teşekkür ediyorum. Bu süreçte destek veren ülkücü, milliyetçi, muhafazakar, demokrat, cumhuriyetçi, Atatürkçülere teşekkür ediyorum. Sandık başında bekleyen, ıslak imzaları getiren kardeşlerimi ellerinden öpüyorum. Bundan sonra çalışma zamanı gelmiştir. Çok çalışmalıyız, çok işimiz var. Ama unutmayın hizmet etmek için Allah korkusu lazım, sonra memleket sevdası lazım. Her Balıkesirli merttir, gerekirse serttir. Hayatımın anlamı Balıkesir'in emrine amadeyim. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün şehrine layık bir belediye başkanı olacağım.

                Sizler benim ailemsiniz, sizi çok seviyorum. Sağ olun var olun, dualarınızı eksik etmeyin. Birlikte çalışacağız. Kolektif, akıllı iş yapacağız. 50 kreş yapacağız Balıkesir’e Tıbbiyeli Hikmet Çocuk Sağlığı Tıp Merkezi hayırlı olsun. 10 Numara Kart ile sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bizde yalan yok, bizde plan var,” dedi.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı