23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLADIK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103'üncü yılı Kutlamaları, 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 08.00'da başladı ve aynı gün saat 24.00'da sona erdi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103'üncü yılı Kutlamaları, 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 08.00'da başladı ve aynı gün saat 24.00'da sona erdi. Bu süre içinde okullar, kamu kuruluşları, tören alanları ve uygun olan yerler bayraklarla süslendi. Tüm okullarda, 23 Nisan günü okul bünyesi içinde törenler düzenlendi. 

                23 Nisan 2023 Pazar günü saat 09.45'te Merkez İlkokul ve Ortaokullardan 10'ar kişilik öğrenci grubu, ilkokul ve ortaokullardan tüm yönetici ve öğretmenler, okul bayrak ve flamaları ile birlikte çelenk sunumu için Atatürk Meydanı'nda hazır bulundu. Saat 10.00'da İlçe Mill Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunuldu; İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

                Kutlamalara saat 10.30'da Beşeylül İlkokulu'nda devam edildi. Buradaki kutlamalar, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanımız halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'in Kutlama Mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN yaptı.

                Beşeylül İlkokulu öğrencilerinin gösterileri:         

                a) "Maşallah" ve  b) "Tebessüm" Şarkısı ve Gösterisi,

                c) "Rengarenk" Şarkısı ve Şemsiye Gösterisi,

                d) "Türkiye" Şarkısı ve Gösterisi,

                e) 23 Nisan Marşı,

                f) Barış Manço ve Günaydın Çocuklar Şarkısı ve Gösterisi ve g) Ayyıldızlı Bayrağım Gösterisi. i) Arı Rondu, alkışlar arasında izlendi.

                Beşeylül İlkokulu Öğrencilerinin Şiirleri: a) "Atatürk Çocuk Olmuş" Şiiri, b) "23 Nisan Bayramı" Şiiri, c) "Dünya Çocuk Bayramı" Şiiri, d) "Egemenliğin Tadı" Şiiri, e) "23 Nisan" Şiiri, okundu.

                Halk Oyunları Gösterisi - 1, Ödül Töreni, Halk Oyunları Gösterisi - 2, Susurluk Müzisyenleri Müzik Dinletisi yine alkışlar arasında izlendi.

                Okul bahçesindeki kutlamalar, ayakta alkışlarla sona erdi. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı