24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

24 Kasım Öğretmenler Günü, 24 Kasım 2023 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet TUNCAY başkanlığındaki heyetin Kaymakamlık Makamını saat 10.00'da ziyareti ile başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, 24 Kasım 2023 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet TUNCAY başkanlığındaki heyetin Kaymakamlık Makamını saat 10.00'da ziyareti ile başladı.

09.00-12.00 saatleri arasında, emekli öğretmenlerimiz Niyaser-Ata KARADENİZ, Semiha DEMİRYAKAN, Kadir KARAKAYA, Emine SELİK, Ali İhsan GÜZEL, Yılmaz OKUMUŞ, Makbule Hande HANAY ve Nihat ERDEM evlerinde ziyaret edildi.

Aynı gün saat 14.00’da Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet TUNCAY ve öğretmenler Sema BULUT ile Sinan GÜRKAN tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Saygı Duruşu yapılarak İstiklal Marşı’mız okundu; Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

                Kutlamalara, saat 14.30’da Atatürk Parkı Park Düğün Salonunda devam edildi.

                Buradaki tören de Saygı Duruşu ve hep birlikte İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN'in kutlama mesajı okundu; en genç öğretmen Beyza ELALMIŞ ve Emekli Öğretmen Emine SELİK konuşmalarını yaptı. 

Program; İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet TUNCAY’ın, günün anlam ve önemini belirten  konuşması ile devam etti.

                Emekli olan eğitim çalışanlarına Hizmet Şeref Belgeleri verildi, adaylığı kaldırılan öğretmenler yemin etti.

                Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

                İlçemizde geçtiğimiz yıl vefat eden öğretmenlerimize ait slayt gösterimini, "Okulda Bir Gün" adlı video gösterimi izledi.

                Şehit Erbil Arslan Ortaokulu öğretmenleri tarafından halk oyunu gösterisi beğeni ile izlendi.

Öğretmenler solo müzik dinletisi sonrası yemek ikramında bulunuldu.

Aynı günün akşamı, ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatırlar’ Müzikli Gösteri, Öğretmenler Günü’ne Özel, saat 20.00’da Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

                29 Kasım 2023 Çarşamba günü de Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde saat 20.00’da Keskinli Taşan Kardeşler Konseri izlenecek.



Anahtar Kelimeler: KASIM ÖĞRETMENLER KUTLADIK
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı