24'ÜNCÜ TIR YOLA ÇIKTI 25'İNCİ TIR DA HAZIR

24

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) tarafından toplanan yakacak malzemesi ile yükli 24'üncü TIR'ın yola çıktığını söyledi.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) tarafından toplanan yakacak malzemesi ile yükli 24'üncü TIR'ın yola çıktığını söyledi.

                Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) Başkanlığı Koordinasyonluğunda, Ticaret Borsası Afet Toplanma Merkezi'nde, 06 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi nedeni ile ihtiyacı olanlara yardım toplanmaya devam ediliyor. Paylaşılan ihtiyaç listesi doğrultusunda hazırlanan malzemelerden, yakacak yardımı ile doldurulan 24'üncü TIR gönderildi.

                "YARDIMA HAZIRIZ"

                Yardıma gönderilen malzemelerin tamamında çalışmaları yerinde takip eden Kaymakam Muammer KÖKEN, 24'üncü yardım TIR'ının yola çıktığını, kısa süre de Allah'ın izni ile deprem bölgesine varacağını söyledi.

                Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çok büyük bir felakete yol açan depremin yaralarını sarmak için Susurluk halkı ile birlikte her an yardıma hazır olduklarına vurgu yapan Kaymakam KÖKEN; "Susurluk, depremin yaralarını sarmak için deprem bölgesine çeşitli ihtiyaçları gönderiyor. SYD Vakfı tarafından toplanan yakacak malzemesi dolu 24'üncü TIR yola çıktı, 25'incisini de peşinden gönderiyoruz," dedi.

                "HEP BİRLİKTE YARALARI SARACAĞIZ"

                Meydana gelen depremin çok geniş bir alanı kapladığını sözlerine ekleyen Muammer KÖKEN; "Daha önceden toplanan gıda ve hijyen malzemelerinin yanı sıra giyim, battaniye gibi yardımlarımız deprem bölgelerine ulaştı. Şimdi yakacak yardımlarını göndermeye devam ediyoruz.

                Yakacak yüklü 25'inci TIR'ı, deprem bölgesine gönderiyoruz. Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha 'Geçmiş Olsun' diyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor; Muhtarlarımıza, yardımsever halkımıza teşekkür ediyoruz," açıklamasında bulundu.



Anahtar Kelimeler: ' ÇIKTI ' HAZIR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı