33'ÜNCÜ AYRAN KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ SONA ERDİ

33

Bu yıl Susurluk Belediyesi tarafından 33'üncüsü düzenlenen 5 Eylül Ayran, Kültür ve Sanat Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başladı.

Bu yıl Susurluk Belediyesi tarafından 33'üncüsü düzenlenen 5 Eylül Ayran, Kültür ve Sanat Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başladı. Festival, Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılını kutladığımız 5 Eylül akşamı sona erdi.

                30 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Zafer Yürüyüşü yapıldı. Aynı gün saat 21.00’da Ayvalık Gençlik Orkestrası, saat 22.30’da da Artuğ YÖRÜKALP Konseri izlendi.

                31 Ağustos Çarşamba günü Halk Oyunları Gösterisi, Pınar Süer Konseri ve TEFO&Seko Konseri sahne aldı.

                01 Eylül Perşembe günü Kitap Kafe açıldı, Aydın ILGAZ imza günü ve söyleşisi yapıldı. Halk Oyunları Gösterisini İstanbul Orkestrası eşliğinde Solistler Geçidi Konseri izlendi.

                02 Eylül Cuma günü Atatürk Parkı’nda çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Fatma TURGUT Konseri dinleyenleri hayran bıraktı. Gündüz çocuklar, akşamı da Gençler, gönüllerince eğlendi.

                03 Eylül Cumartesi günü Fatoş KADIOĞLU ve Ümraniye CHP Kadın Kolları Başkanı ve Sanatçı Nurcan BAŞPINAR konserleri izlendi.

                04 Eylül Pazar günü, Pinhani Konseri iptal edildi, Ferhat GÖÇER sahne aldı. Sahnede fırtına gibi esen Ferhat GÖÇER, Atatürk Parkı’nı dolduran 6 binden fazla izleyiciyi coşturdukça coşturdu.

                Ferhat GÖÇER, konserinin sonunda, tüm izleyicileri ayağa kaldırarak Onuncu Yıl Marşı’nı, İzmir Marşı’nı ve Gençlik Marşı’nı izleyicilerle birlikte söyledi, seyircilerin ayakta alkışları ile konserini tamamladı.

                05 Eylül Pazartesi günü Resmi Program dışında Yaz Okulları Madalya Töreni, Susurluk Belediye Tiyatrosu’ndan kısa oyunlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ile 33’üncü Ayran, Kültür ve Sanat Festivali sonlandırıldı.



Anahtar Kelimeler: ' AYRAN KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı