59. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANILIYOR!

59. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANILIYOR!

59. Kütüphane Haftası, bu yıl Mart ayının son haftası olan 27 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında, bu yıl ki teması “Kütüphane İyileştirir” olarak, her yıl olduğu gibi Halk Kütüphanelerinin yılda 1 hafta değil, 365 gün hizmet

59. Kütüphane Haftası, bu yıl Mart ayının son haftası olan 27 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında, bu yıl ki teması “Kütüphane İyileştirir” olarak, her yıl olduğu gibi Halk Kütüphanelerinin yılda 1 hafta değil, 365 gün hizmet ilkesi ile her koşulda hizmet standardı ile devam ediyor. 

59. Kütüphane Haftası nedeni ile Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle ziyaret edilmeye devam ediyor. 59. Kütüphane Haftası açılışı ilçemiz Kaymakamı Muammer KÖKEN tarafından, Minipark Akademi Anaokulu ziyaretleri ile başladı.

Ziyaretlerde, Kaymakam Muammer KÖKEN’in çocuklara hikaye okuması ve Kütüphane Sorumlusu Kütüphaneci Ahmet Uğur ÖZÇELİK tarafından kütüphane hizmetleri hakkında bilgiler verilmesi ve öğrencilerin merak ettiği tüm sorulara yanıt vermeleri ile devam etti.

Sevgili Susurluklular, Halk Kütüphanesi aklın ilacı olan kitapları ve olanaklarıyla sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Sahip çıkın!



Anahtar Kelimeler: . KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANILIYOR!
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli