5 Eylül Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

5 Eylül Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

5 Eylül Anadolu Lisesi'nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için okulun konferans salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.

5 Eylül Anadolu Lisesi'nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için okulun konferans salonunda mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet programında, mezun olan öğrenciler diplomalarını öğretmenlerinden aldılar. Mezuniyet programında 1 inci, 2 nci ve 3 üncü olan öğrencilere plaket verildi. Lise son sınıf öğrencileri bayrak ve flamayı devir teslim töreni ile  kendilerinden sonra gelecek olan öğrencilere teslim ettiler.

        Törene Kaymakam Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Susurluk ve Türkiye’nin zenginliklerinin farkında olan öğrencilerin geleceğe daha cesur adımlarla ilerleyeceğine dikkat çeken Kaymakam Muammer KÖKEN, öğrencilerden ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını istedi. KÖKEN konuşmasında, “Değerli aileler, mezunlarımızın değerli yakınları; okul hocalarımızın 4 yıl önce devraldığı emaneti sahiplerine iade etme vakti geldi. Birbirinden değerli öğretmenlerimizden oluşan akademik kadromuz, çok titiz çalışan idari kadromuzun da desteğiyle, evlatlarınızı şekillendirdi, eğitti. Sevgili öğrenciler, bugün bir bitişin değil birçok başlangıcın yaşandığı bir günü yaşıyoruz. Bugünden itibaren yepyeni yaşam deneyimlerini içinde barındıran bir süreç başlıyor. Var olan becerilerinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi geliştirmeye devam edin. Her ne iş yapıyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. 4 yıl süren bir eğitimin ardından mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, yaşamlarının yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle uğurluyorum" dedi. 

 

        Kaymakam KÖKEN, okulu birincilikle bitiren Sudenaz ÇOKYAŞAR’a, Belediye Başkanı GÜNEY okulu ikincilikle bitiren Öykü ÖZER’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü AKOĞLAN okulu üçüncülükle bitiren Meryem KUTLU’ya plaketlerini takdim ettiler, ardından öğretmenlerimiz tarafından mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi ve kep atma töreni ile öğrencilerin sevincine ortak oldular.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı