60. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR!

60. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR!

60. Kütüphane Haftası, her yıl mart ayının son haftası olan ve bu yıl 25 Mart – 31 Mart tarihleri arasında, teması “Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler” olarak, Halk Kütüphanelerinin yılda 1 hafta değil, 365 gün her koşulda hi

60.  Kütüphane Haftası, her yıl mart ayının son haftası olan ve bu yıl 25 Mart – 31 Mart tarihleri arasında, teması “Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler” olarak, Halk Kütüphanelerinin yılda 1 hafta değil, 365 gün her koşulda hizmet ilkesi ile devam ediyor. 

60.  Kütüphane Haftası nedeni ile 26 – 30 Mart tarihleri arası Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle ziyaret ediliyor. 60. Kütüphane Haftası açılışı Mini Park Akademi Anaokulu öğrencilerinin ziyaretleri ile başladı. İlçemiz ilk, orta ve lise okulları tarafından ziyaretler devam ediyor. Kütüphane ziyaretleri cumartesi günü de dahil olmak üzere devam edecek.

Kütüphane çalışanları tarafından ziyaretçilere kütüphane hizmetleri hakkında bilgi verildi ve öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıtlar verildi. Kütüphane memuru Erkan KÖSEM minik öğrencilerle sohbet ettikten sonra ziyaretçilerimize ikramlarda bulunuldu.

Ayrıca bu yıl İlçemiz Kütüphanesini Poster sunumu ile İstanbul’da Temsil eden Kütüphane Sorumlusu Kütüphaneci Ahmet Uğur ÖZÇELİK hafta boyunca İstanbul Rami Kütüphanesi’nde idi.

Sevgili Susurluklular, Halk Kütüphanesi aklın ilacı olan kitapları ve olanaklarıyla sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Herkesi ilçe halk kütüphanesine üye olmaya ve olanaklarından yaralanmaya davet ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: . KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı