Tarih: 06.06.2023 09:20

SUSURLUK'TA UYUŞTURUCU YA GEÇİT YOK! TORBACI TUTUKLANDI, SAVCILIK VE POLİS KULLANICI VE DİĞER SATICI İRTİBATLARINA TAKIBİ DERİNLEŞTİRİYOR.

Facebook Twitter Linked-in

 Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Susurluk Emniyeti ilçemizde bulunan U.K isimli şahsın çevre illerden yüklü miktarda uyuşturucu madde tedarik ederek ilçemizde birçok insana satış yaptığını tespit etmesi üzerine çalışmalara hızla başladı. Bir süre takibin ardından 01.06.2023 günü  U.K.  isimli şahsın ilçemizde faaliyet gösteren bir işyerine uyuşturucu madde satışı yapacağı esnada Polis suçüstü baskın yaparak şahsı ve yanında bulunan  S.K.  isimli şahsı yakaladı,  U.K. isimli şahsın üstünde yapılan aramada; 19 adet uyuşturucu nitelikli hap, 0.56 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 1 gram esrar uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Susurluk Emniyeti U.K isimli şüphelinin ilçemizde uyuşturucu maddelerini sakladığı depo gibi kullandığı evi tespit ederek operasyon düzenledi ve İkamette bulunan G.Ü. de gözaltına alındı. Polis ekiplerince evde yapılan aramada;

1 adet Ruhsatsız Tabanca ve 3 adet fişek, Esrar uyuşturucu maddesi elde etmek için kurulan 9 adet saksıda ekili vaziyette hint keneviri, 420 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğünce soruşturma başlatıldı. Emniyette yapılan işlemlerin ardından 01.06.2023 günü adliyeye sevk edilen şüpheliler S.K. ve G.Ü. adli kontrol şartıyla  serbest kaldı,

Umut K. isimli şüpheli ilgili mahkemece tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —