"ADAYLIĞIMIN GERİ ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan ÇÖMEZ, kent merkezinde yapılan araç konvoyu programında Ekspres'ten Ümit Ulus'a seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan ÇÖMEZ, kent merkezinde yapılan araç konvoyu programında Ekspres'ten Ümit Ulus'a seçim sürecini değerlendirdi. Günlerdir Balıkesir ve ülke gündemini meşgul eden adaylığının çekileceği yönünde iddialara yanıt veren ÇÖMEZ; "Herkes masa başında oturdu, kendi planı neyse kendi kurgusu neyse ona göre haber yazdı. Dolayısıyla biz bunların hiçbirine yanıt vermeye bile tenezzül etmedik. Adaylığımın geri çekilmesi söz konusu değil. Tamamen spekülasyondan ibaret. Biz son derece samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz," dedi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından geri çekileceği yönünde basına yansıyan iddialara yanıt veren Turhan ÇÖMEZ; "Bu soruyu sorduğun için çok teşekkür ediyorum. Bu soruyu bana soran ilk gazeteci siz oldunuz. Hiçbir gazeteci lütfedip telefonu kaldırıp 'Böyle bir şey var mı?' diye sormadı. Herkes masa başında oturdu, kendi planı neyse kendi kurgusu neyse ona göre haber yazdı. Dolayısıyla biz bunların hiçbirine bile tenezzül edip yanıt vermedik. Siz böyle bir soru sorduğunuz için söylüyorum; Gönen'deki atmosferi gördünüz, araç konvoyumuzu gördünüz. Biz sahalardayız, sokaklardayız, milletimizle birlikteyiz, projelerimizle çalışma azmimizle, insanlarla birlikte olmaya devam ediyoruz. Kararlı bir şekilde milletimize hizmetkar olma yolunda hızla ilerliyoruz. Adaylığımın geri çekilmesi söz konusu değil. Tamamen spekülasyondan ibaret. Biz son derece samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

                "BEN SİYASETİN BİLBOARDLARLA YAPILDIĞINA İNANMIYORUM"

                Millete hizmetkar olmak için yola çıktıklarını vurgulayan ÇÖMEZ; "İnsanlarımızın ilgisi son derece yüksek. Yağmurda, soğukta bile insanlar sevgisini muhabbetini bizimle paylaşıyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Ben siyasetin billboardlarla yapıldığına inanmıyorum. Ben siyasetin parayla yapıldığına da inanmıyorum. Ben siyasetin projeyle, kadroyla ve milletle yapıldığına inanıyorum. Biz, çok samimi bir kadroyuz. Tüm arkadaşlarımız son derece vefakar, cefakar, samimi ve hepsi yurtsever. Biz milletimize hizmetkar olmak için yollardayız. Geceyi gündüze katacağız. Sabah akşam demeden herkese ulaşıp genç yaşlı demeden herkese ulaşacağız, onların dertlerine çare olacağız. Milletimize hizmetkar olacağız," dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı