ADEM'DE YAZ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDiYOR

ADEM

23 Şubat 2023 tarihinde açılan Susurluk Aile Destek Merkezi (ADEM)'nde yaz dönemi kursları devam ediyor.

23 Şubat 2023 tarihinde açılan Susurluk Aile Destek Merkezi (ADEM)'nde yaz dönemi kursları devam ediyor.

                Susurluk Aile Destek Merkezi (ADEM)'nde 2024 yılı yaz kursları devam ediyor. Susurluk Çarşı Meydanı'nda Adnan Menderes Parkı karşısında bulunan ADEM'de 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan 3'üncü dönemde; Aşçı Çırağı, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Vermek ve Kursiyer çocukları için Oyun Odası Kursu olmak üzere 4 kurs açıldı. 60 kadın kursiyer ve 18 çocuk bu kurslardan faydalanıyor. Bünyesinde bulunan, 3-6 yaş çocuklarının faydalanacağı ve eğleneceği oyun alanları da ücretsiz olarak bu çocuklara hizmet sunuyor.

                ADEM'de; Okul Öncesi Öğretmeni, Koordinatör Rumeysa İrem BAHAR ve Psikolojik Danışman Eğitici Müge KILIÇ kursiyerlerle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Kurslarda; Aile İçi İletişim, Özgüven, Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi ve daha birçok konuda koruyucu, önleyici eğitimler veriliyor. Bunlarla beraber kadınlar; kanser taramaları, diyetisyen kontrolü gibi sağlık taramalarına da yönlendiriliyor. Kadınlar, Psikolojik Danışman olan eğitimcimizle bire bir görüşme olanağı da buluyor. 

                Kaymakam Muammer KÖKEN, Eşi Gülbahar KÖKEN ile birlikte 08 Temmuz Pazartesi günü ADEM'de, yaz döneminde açılan kursları ziyaret ederek kurslardaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.