ADRESTE NÜFUS HİZMETİ

ADRESTE NÜFUS HİZMETİ

Adreste Nüfus Hizmetleri kapsamında Susurluk İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli İlçemiz Yıldız ve Aziziye mahallesinde ikamet eden 75 yaş üstü vatandaşların evlerinde TCKK başvurularını alarak yeni kimlik düzenlenmesini sağladı.

Adreste  Nüfus Hizmetleri kapsamında Susurluk İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli İlçemiz Yıldız ve Aziziye mahallesinde ikamet eden 75 yaş üstü vatandaşların evlerinde TCKK başvurularını alarak yeni kimlik düzenlenmesini sağladı.

Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Adreste Nüfus Hizmeti” sosyal projesi sayesinde T.C. Kimlik Kartı başvurusunda bulunmak için nüfus müdürlüklerine gidemeyecek şekilde kısıtlı, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kimlik kartı başvuruları adreslerinden alınmakta.

 Yakınları tarafından yaşlılık, engellilik ve mücbir sebepler dolayısıyla nüfus müdürlüklerine gelemeyeceğini beyan eden vatandaşlarımızın başvuruları incelenip uygun görüldüğü takdirde başvuruda bulunulan nüfus müdürlüğünün bağlı bulunduğu mülki idare amirinden onay alınarak karşılıklı belirlenen uygun bir zamanda kişinin adresine gidilir ve kimlik kartı başvurusu oluşturulur. Genel Müdürlük tarafından basılan kimlik kartı kişinin adresine gönderilir.



Anahtar Kelimeler: ADRESTE NÜFUS HİZMETİ
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı