AHMET AKIN: "BALIKESİR'İ İSTİKLAL MADALYASI İLE TAÇLANDIRACAĞIM"

AHMET AKIN:

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir'in milli mücadeledeki öncülüğüne atfen yıllardır beklenen İstiklal Madalyası henüz alınabilmiş değil.

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir'in milli mücadeledeki öncülüğüne atfen yıllardır beklenen İstiklal Madalyası henüz alınabilmiş değil. Bu konuda, iktidar ve muhalefet milletvekillerinin çabaları sürüyor. Konuyu gündemde tutan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve 27'nci dönem Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN; "Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir'i İstiklal Madalyası ile taçlandırmak boynumun borcu," dedi.

                "İSTİKLAL MADALYASI SAHİBİ BİR DEDENİN TORUNUYUM"

                Hafta sonu CHP'nin İl Kongresinde İstiklal Madalyası konusunu bir kez daha gündeme getiren Ahmet AKIN, şu mesajı verdi: 

                "Kuva-yı Milliye'nin başşehri Balıkesir'e İstiklal Madalyası kazandırmak için mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz. Bize bu toprakları vatan yapan başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Balıkesir'den başlayan Kuva-yı Milliye mücadelesini İstiklal Madalyası ile taçlandırmak, bu uğurda mücadele etmiş, can vermiş şehitlerimize en büyük borcumuz. Çok gecikmiş olan İstiklal Madalyası'nı artık hep birlikte bu şehre kazandırmak zorundayız. Bunun için mücadeleye devam edeceğiz. Bunu İstiklal Madalyası sahibi bir dedenin torunu olarak söylüyorum ve Balıkesir'e söz veriyorum." 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli