AHMET AKIN BELEDİYE ŞİRKETLERİNDEN MAAŞ VE HUZUR HAKKI ALMAYACAK

AHMET AKIN BELEDİYE ŞİRKETLERİNDEN MAAŞ VE HUZUR HAKKI ALMAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Belediye şirketlerinin tümünün yönetim kurulu başkanının kendisi olduğunu bu görevle ilgili de huzur hakkı da dahil olmak üzere hiçbir şekilde tek kuruş maaş almayacağına söz verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Belediye şirketlerinin tümünün yönetim kurulu başkanının kendisi olduğunu bu görevle ilgili de huzur hakkı da dahil olmak üzere hiçbir şekilde tek kuruş maaş almayacağına söz verdi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, şehrin farklı noktalarında görev yapan yaklaşık 250 basın emekçisiyle bir araya gelerek mevcut yönetim anlayışı, hizmetleri gerçekleştirmekteki yol haritası ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmasına basın mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Balıkesir'in her noktasında yerel basının gerçek anlamda çok güçlü ve etkin olduğunu söyledi.

                "BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ"

                Memleketimizi daha çok tanıtmak için daha farklı kitlelere anlatmak için sizlere ihtiyacımız var" ifadelerine yer veren Başkan Ahmet AKIN; "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman birlik, beraberlik içinde olacağız sizlerle. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Balıkesir üzerinde basının sorunlarıyla ilgili arkadaşlarımla defalarca görüştüm. Sorunlarınızı tek tek çözeceğiz. Yıllarca basın mensubu arkadaşlarımızla hep, iyi ilişkiler içinde oldum. Burada tüm siyasi görüşlerden gazeteci arkadaşlarımız var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak asla ve asla particilik yapmam. Benim derdim hizmet etmek," dedi.

                "BELEDİYE HİZMETLERİMİZ AKSAMADAN SÜRÜYOR"

                Seçimin ardından geçen süreçte tamamen açık ve şeffaf bir sistem kurmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ahmet AKIN; “Çözüm konusunda bize inanın ve güvenin. Çünkü başkan olarak benim de derdim, Balıkesirli hemşehrilerimin bana verdiği bu 5 yıl süreyi layıkıyla ve adabıyla tamamlamak. Bunun üzerine de çalışmalarımız var. Belediye hizmetlerimizin tamamı aksamadan sürüyor,” dedi.

 

                “CUMHURİYET KÖYLERİ KURACAĞIZ”

                Muhtarlarla kol kola çalıştığını belirten Başkan Ahmet AKIN; “Cumhuriyet köyleri kuracağız. Büyük köylerimiz var. Şamlı ve Pamukçu mesela. Pamukçu belde olabilecek bir yer ancak nüfusu az. Ovaköy, Balıklı merkeze yakın olmalarına rağmen standart olarak çok gerideler. Buralara hız verdik. Her mahallemizde oyun parkımız, kadınlarımız için huzurevleri açacağız. Orada psikolojik destek, eğitmenler ve doktor bulunacak. Hizmetler ücretsiz olacak. Kreşlerle ilgili de yerlerimizi belirledik. Balıkesir’de sosyal hayat konusunda sıkıntı var. Merkezimiz sadece Zağnospaşa Camisi etrafında toplanmış. Orayı yaymak hedefim. Bu konuda da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Nerelerin asfaltlanacağı ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Hangi köylerde nelere gereksinim var belirledik. Altyapıyla ilgili uzman bir ekiple beraber çalışarak projeler üretmeye başladık. Haşere ile mücadele çalışmaları devam ediyor.

                BELEDİYE ŞİRKETLERİNDEN MAAŞ ALMAYACAK

                Belediye şirketlerinin tümünün yönetim kurulu başkanının kendisi olduğunu ve liyakatle yöneteceklerini vurgulayan Başkan Ahmet AKIN, bu görevle ilgili de huzur hakkı da dahil olmak üzere hiçbir şekilde tek kuruş maaş almayacağının altını çizdi.

                Basın mensuplarının dertleri ve sıkıntılarını da en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Ahmet AKIN; “Balıkesir benim ailem. Tek amacım, aileme hayırlı evlat olmak. Bu çok önemli görevi bana veren Balıkesir Aileme, 5 yıl boyunca hizmet etmek için yola çıktım. Allah mahcup etmesin,” sözlerini kullandı. (Haber: ENDER DURMAZ)

 



  • Cumartesi 31.7 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.8 ° / 17.4 ° Güneşli