AHMET AKIN SEÇİM STARTINI VERDİ

AHMET AKIN SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet AKIN, Karesi ve Altıeylül'de katıldığı vatandaş ile buluşmalarında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Balıkesir'de de CHP'li belediye sayısının artacağını söyledi. AKIN;

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet AKIN, Karesi ve Altıeylül'de katıldığı vatandaş ile buluşmalarında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Balıkesir'de de CHP'li belediye sayısının artacağını söyledi. AKIN; "Doğup büyüdüğüm, var olduğum şehrim Balıkesir'in yeri benim için hep farklı. Her zaman söylediğim gibi Balıkesir benim ailem," dedi.

                CHP Genel Başkan Yardımcısı  Ahmet AKIN, yurt genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında geçen hafta sonu Balıkesir'e geldi. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde hemşehrileriyle buluşan AKIN, kentte siyasetin nabzını tuttu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin mesajlar verdi. CHP'li AKIN, 31 Mart 2024'teki seçimlere 270 günden az bir süre kaldığına dikkat çekerek, CHP'nin yerel seçime ilişkin çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyledi. 

                "BALIKESİR'İN SANDIKTAKİ MESAJINI ALDIK"

                Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet AKIN, sözlerine şöyle devam etti: "

                Önümüzdeki yerel seçime ciddi bir hazırlık yapıyoruz. Hafta içinde 270'ten geri saymaya başladık. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye genelindeki belediyelerimizin sayısının 250'nin üzerine çıkacağına inanıyoruz. Hemşehrilerimin desteği ile Balıkesir'deki belediye sayımızı da artıracağız. Balıkesirliler, geride kalan 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde desteği büyüterek bize önemli bir sorumluluk yükledi. Balıkesirli hemşehrilerimizin sandıktan bize ilettiği mesajı aldık. Çalışmalarımızı, planlarımızı, uygulamalarımızı buna göre yapıyoruz. Takvimler 31 Mart'ı gösterdiğinde Balıkesir'de daha çok sayıda vatandaşımız CHP'nin marka haline gelen sosyal belediyeciliğini tercih edecek, örnek gösterilen yerel yönetim anlayışımızı kendi şehirlerine taşıyacak.

                Biz, Balıkesirlilere inanıyoruz. Balıkesirliler de bize inanıyor. Kuvayı Milliye şehrimizde, bize emanet edilen bu cennet vatanın sorumluluk bilinciyle hamşehrilerimizle bir aradayız. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bizden istediklerini tek tek not alıp toplu halde projelendiriyoruz. Doğup büyüdüğüm, var olduğum şehrim Balıkesir'in yeri benim için hep farklı. Her zaman söylediğim gibi Balıkesir benim ailem." 



Anahtar Kelimeler: AHMET SEÇİM STARTINI VERDİ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı