AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ ŞAFAK MUT'TAN SORULAR

AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ ŞAFAK MUT

02 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.00'da yapılan Susurluk Belediye Meclisi toplantısında AK Parti Grubu adına konuşan dönem sözcüsü Şafak MUT, şu açıklamalarda bulundu:

02 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.00'da yapılan Susurluk Belediye Meclisi toplantısında AK Parti Grubu adına konuşan dönem sözcüsü Şafak MUT, şu açıklamalarda bulundu:

“1.Nurettin GÜNEY, yaklaşık 5 yıldır yaptığı belediye başkanlığı süresi boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile hiçbir uyum yakalayamamış her zaman hizmeti siyasete alet etmiştir. 5 yıl boyunca yapamadığı, beceremediği her işte ve hizmette işin icracısı Büyükşehir olsa da vatandaşa indiğinde hizmeti kendi sahiplendi. Şimdi bu düzenin değişme zamanı yaklaştı, ancak bu duruma örnek olması için sorumuzu soralım. Yıllardır yağmur suyu ile ilgili sorumluluğun kim olduğuna bir türlü karar veremeyen Nurettin GÜNEY, geçen günlerde belediye ekiplerimizin yağmur suyu çalışması yaptığı ile ilgili bir paylaşım gerçekleştirdi. Biz de soruyoruz? Yağmur suyu ile ilgili sorumluluk sizde mi yoksa Büyükşehir’de mi? Buna Susurluk Belediye Başkanı olarak çözüm bulmak sizin sorumluluğunuz değil mi? Biz Cumhuriyet İttifakı ve AL Parti belediyeciliğinde biz vatandaşın sorununun kaynağını onun bunun sorumluluğunda diyerek geçiştirmeden şehrin her sorunu ile ilgileneceğiz.

                2.Balıkesir’in en zengin belediyesi Susurluk Belediyesi diye bir söylem geliştirdiniz ancak belediyenin vadeli hesaplarında ne kadar para olduğunu ve faiz geliri olarak ne kadar gelir elde edildiğini paylaşmaktan özellikle kaçınıyorsunuz. Susurluk Belediyesinin esnafa olan borcunu ödemek için bankanın vermiş olduğu vadenin dolmasını mı bekliyorsunuz?

                3.Kaymakamlığın düzenlemiş olduğu geçen ayki toplantıda Filistin demek toprak satan demektir, diye korkunç bir ifade kullanmıştır. Bizim bildiğimiz kadarı ile Filistin demek kutsal olan, görkemli olan demektir. Kulaktan dolma edindiğiniz her bilgiyi böyle paylaştığınızı biliyorduk ama biz bu kadarını beklemiyorduk.

                4.Geçen ay gerçekleştirilen meclis toplantımızda Nurettin GÜNEY, bizim taleplerimize rağmen söz hakkımızı canlı yayınımızı keserek gasp etmiştir. Her defasında söylemiş olduğumuz gibi eğer burada meclis üyeleri ve dışarıda vatandaş Nurettin GÜNEY’in istediği gibi düşünüyorsa onun için çok takdire şayan bir fikir ve düşünce olarak addedilmektedir. Ancak siz, Nurettin GÜNEY gibi düşünmez ve aksi bir düşünceyi dillendirir veya eleştirirseniz Nurettin GÜNEY sizi hain ilan edebilir, Susurluk düşmanı ikan edebilir ve konuşmanız sırasında yayını kestirip halk tarafından seçilerek buraya gönderilmiş bir meclis üyesinin hakkını gasp etmekte de hiçbir sakınca görmez.”  



Anahtar Kelimeler: PARTİ SÖZCÜSÜ ŞAFAK ' SORULAR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı