Tarih: 07.10.2022 09:22

AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞARAN; "BÜYÜK BULUŞMAYA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ!"

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın Balıkesir'e gelişi ile ilgili Karesi AVM'de düzenlenen toplantıya Online olarak Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Halis DALKILIÇ, Denizli AK Parti Milletvekili ve Balıkesir Koordinatörü Şahin TİN, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem BAŞARAN, Balıkesir AK Parti Milletvekili Mutlu AYDEMİR, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN, önceki dönem il başkanları, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve 20 ilçenin 3 Kademe İlçe Başkanları katıldı.

                Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Balıkesir AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem BAŞARAN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 8 Ekim 2022 Cumartesi günü Balıkesir’e geleceğini söyledi. İl Başkanı Ekrem BAŞARAN; “Hasret bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Balıkesirli hemşerimizle, Kuvay-i Milliye Meydanı’ndaki büyük mitingimizde buluşuyor. Bu nedenle Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’imizde ağırlayacak olmanın ayrı bir heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bunun için de Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için yapılacak hazırlıklar ve koordinasyon için istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Balıkesir için, bizler için tarihi bir gün. Mitingimizin Dünya Habitat Günü kutlamalarının hemen ardından yapılacak olmasının da ayrı bir önemi var. Cumhurbaşkanımızı Balıkesirliler olarak en iyi şekilde ağırlayacak ve Cumhurbaşkanımıza olan hasretimizi, özlemimizi gidereceğiz. 08 Ekim Cumartesi günü Kuvay-i Milliye Meydanı’nda Cumhurbaşkanımızı Balıkesirlilere yakışan şekilde karşılayacağız. Balıkesirliler olarak Cumhurbaşkanımıza olan özlemimizi, hasretimizi en güzel şekilde göstereceğiz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımızın Balıkesirliler ile gerçekleştireceği ‘BÜYÜK BULUŞMA’ya tüm halkımızı davet ediyoruz,” dedi.

                Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN, “BÜYÜK BULUŞMA”ya katılmak isteyenler için 08 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.00’da Çarşı Meydanı, Çınar Altından araçların kalkacağını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —