AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN BASIN BİLDİRİSİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI

Susurluk Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mesut AKGÜN, son günlerde gündemi meşgul eden mezarlık yeri ile ilgili basın bildirisi yayınladı. Basın Bildirisi şöyle:

Susurluk Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mesut AKGÜN, son günlerde gündemi meşgul eden mezarlık yeri ile ilgili basın bildirisi yayınladı. Basın Bildirisi şöyle:

                "Değerli Susurluk Halkı,

                Son zamanlarda gündem olan mezarlıklar ile ilgili açıklama yapmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan mezarlığımız, ihaleyi alan firmanın iflası nedeni ile firmanın işi yapamayacağını belirtmesi üzerine karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Bu iptal bize zaman kaybettirmiştir. Büyükşehir Belediyemiz hemen harekete geçerek ikinci bir ihale yapmış olup çalışmalar çoktan başlamıştır. Bir ay içerisinde 800 kişilik mezarlık yeri hazır hale getirilecektir.

                Ancak yerel seçimlerin yaklaşması sebebi ile Susurluk Belediye Başkanı her konuda büyükşehir belediyemize karşı art niyetli bir tutum sergilemeye başlamıştır. Yapılacak ve planlanan işleri önceden haber aldığı ve iletişim kanalları belediyemize karşı  her zaman açık olduğundan Susurluk Belediye Başkanı, Büyükşehir tarafından yapılacağını bildiği her işten önce konu ile ilgili açıklama yaparak hizmeti siyasete alet etmekte ve ben yaptırdım çabasına girmektedir. TOKİ Yolu ile ilgili asfaltlama çalışmasını da bilen Nurettn GÜNEY, Aralık ayı meclis toplantısında asfaltlama yapılmadan önce oraya taş gönderdiğini itiraf etmiş ve bunun sayesinde asfalt atıldığını söylemiştir. Şimdi de mezrlık konusu ile ilgili aynı girişimlerde bulunmaktadır. Değerli Susurluk halkı Nurettin GÜNEY'in bu provakatif eylemlerine karşı uyanık olabilmek için sizleri düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.

                2019'dan beri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında 300.000 TL üzerinde mezarlıklarda harcanması amacı ile nakit yardımı, mezarlıklarımız için 4500 litre mezarlık ilacı ve 1700 takım kefen ve tahta desteği sağlamıştır. Mezarlıklar ile ilgili Büyükşehir Belediyesinin hiçbir katkı sağlamadığını söyleyenlere ve kıymetli Susurluk halkına duyurulur. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı