Tarih: 05.09.2023 09:27

AK PARTİ SUSURLUK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA MESUT AKGÜN ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla AK Parti seçim hazırlıklarına başladı. Seçimlerin öncesinde diğer partilende ilçe ve il kongreleri devam ederken AK Parti, Balıkesir'de teşkilatların sağlamlaşması adına Karesi, Susurluk, Balya, Burhaniye, Havran ve Ayvalık ilçe başkanlarının görevlerinden istifasını aldı. İstifa eden 6 ilçe başkanının yerine, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından atama gerçekleştirildi. Havran İlçe Başkanlığına Sercan ŞIK, AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevine iş insanı Hakan ATA atandı. AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN'ın yerine Mesut AKGÜN atandı. Balya İlçe Başkanlığına Nihat ÖZ, Ayvalık İlçe Başkanlığına Mustafa GÖREN ve Burhaniye İlçe Başkanlığına Hayri ZEYBEK atandı.

                BAŞARAN: AK KADROLARIMIZ GÜÇLENİYOR

                Sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Ekrem BAŞARAN; "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucu Ayvalık İlçe Başkanlığımıza Mustafa GÖREN, Balya İlçe Başkanlığımıza Nihat ÖZ, Burhaniye İlçe Başkanlığımıza Hayri ZEYBEK, Havran İlçe Başkanlığımıza Sercan ŞIK, Karesi İlçe Başkanlığımıza Hakan AKA ve Susurluk İlçe Başkanlığımıza Mesut AKGÜN atanmıştır. İstişarelerle belirlenen her bir başkanımıza gönülden başarılar diliyoruz. Bugüne kadar AK Davamız için, birlikte, omuz omuza çalıştığımız başkanlarımıza üstün hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor ve hayatta başarılarının devamını diliyoruz.

                Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda iz bırakacak çalışmalar yapacak olan AK kadrolarımız, şimdiden şehrimiza hayırlı olsun," dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —