AK PARTİ'DEN BALIKESİR'E ÇIKARMA

AK PARTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan BAYRAKTAR, beraberinde partisinin 20 milletvekiliyle birlikte Balıkesir'e adeta çıkarma yaptı. Bandırma, Bigadiç ve merkezde temaslarda bulunan Bakan BAYRAKTAR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan BAYRAKTAR, beraberinde partisinin 20 milletvekiliyle birlikte Balıkesir'e adeta çıkarma yaptı. Bandırma, Bigadiç ve merkezde temaslarda bulunan Bakan BAYRAKTAR, Zağnos Paşa Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi, esnafla sohbet etti. Özellikle trafikle ilgili yoğun önlemin alındığı programda Balıkesir'deki enerji yatırımları konusu ön plana çıktı.

                Türkiye Buluşması kapsamında Balıkesir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan BAYRAKTAR, beraberinde 20 milletvekili ile birlikte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

                Bandırma ve Bigadiç'teki Eti Maden tesis ve sahalarını gezen Bakan BAYRAKTAR, Bigadiç ilçesinde Granür Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Bakan BAYRAKTAR, merkez programı kapsamında Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret ederek bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ülke genelinde ve Balıkesir'deki enerji yatırımlarından bahseden Bakan BAYRAKTAR, Balıkesir'in enerji üretimindeki yeri ve önemine dikkat çekti. (DENİZ ERGEN)



Anahtar Kelimeler: PARTİ' BALIKESİR' ÇIKARMA
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı