AK PARTİLİ VEKİLLERDEN BALIKESİR'E HİZMET SÖZÜ

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN BALIKESİR

14 Mayıs seçimlerinde Balıkesir'den AK Parti Milletveki seçilen İsmail OK, Belgin UYGUR, Mustafa CANBEY ve Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir Öğretmen Evi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Üyesi Hakim Aylin YILDIRIM

14 Mayıs seçimlerinde Balıkesir'den AK Parti Milletveki seçilen İsmail OK, Belgin UYGUR, Mustafa CANBEY ve Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir Öğretmen Evi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Üyesi Hakim Aylin YILDIRIM'dan aldı.

                MİLLETVEKİLLERİ: "BALIKESİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

                Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem BAŞARAN, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN, ,ilçe belediye başkanları ve partililerin katıldığı törende konuşan Balıkesir AK Parti Milletvekilleri, yaptıkları konuşmalarla Balıkesir'e hizmet etme sözü verdi.

                Milletvekili İSMAİL OK: "BU mazbatayı, AK Parti ailesi adına alıyorum. Yüce Meclisimizde Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceğim," dedi.

                AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili BELGİN UYGUR: "Biz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Teşkilatımıza, bütün Belediye Başkanlarımıza, yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletten aldığımız emanetin sorumluluğunun farkındayız. Milletimize hizmet etmek için canla başla gayret edeceğiz," dedi.

                Milletvekili MUSTAFA CANBEY: "Milletimizle çok güzel, uyumlu çalışma gerçekleştirdik. Hem Meclis'te çoğunluğu sağladık hem de Cumhurbaşkanımız tekrar seçildi. Teşkilatlarımızın tarlada izi, harmanda da sözü var. Bu topraklara en iyi hizmeti yapacağız," dedi.

                Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem BAŞARAN da alınan mazbataların arkasında çok büyük emek olduğunu belirterek, bundan sonra millete hizmet için çalışacaklarını kaydetti. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı