ALİ KEMAL DEVECİLER HALK MECLİSİ'NDE KONUŞTU: "SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ"

ALİ KEMAL DEVECİLER HALK MECLİSİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER'in, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde "Ortak Akıl" sloganıyla hayata geçirdiği Burhaniye Halk Meclisi'nin dördüncüsü, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü Reha Yurdakul Salonu'

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER'in, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde "Ortak Akıl" sloganıyla hayata geçirdiği Burhaniye Halk Meclisi'nin dördüncüsü, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü Reha Yurdakul Salonu'nda gerçekleşti.  

                Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi ŞENGİDER'in konuşmasının ardından Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER katılımcılara, göreve geldiği günden, bugüne değin olan süreçte tamamlanmış olan projelerden ve gelecekteki projelerinden söz etti. 31 Mart 2019 tarihinden, bugüne değin olan tüm projeler faaliyet filmi şeklinde salondaki katılımcılara sunuldu.

                Faaliyet filminin ardından Necmi ŞENGİDER'in yönlendiriciliğinde katılımcıların görüş, soru ve önerileri alındı. Halk Meclisi'nin gerçekleşmesinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan DEVECİLER; "Seçim çalışması sürecinde halkımıza 'Halk Meclisi' sözü vermiştik. Temel kararlarımızı alırken ortak akla önem veriyoruz. Söz verdiğimiz pek çok projeyi hayata geçirdik ve planladığımız projelerimiz var. Bu projelerimizi de hayata geçireceğiz, tek amacımız siz değerli Burhaniyelilere hizmet etmek, o yüzden bugün burada meclis toplantısını düzenledik. Geldiğimiz bu noktada sizlerin sorunlarını dinleyerek o surunlar ışığında Burhaniyeliler için ekiplerimiz ile sonuna değin çalışmaya devam edeceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışına örnek bir belediyeyiz," dedi.

                Toplantı sırasında söz alan Halk Meclisi üyeleri, çalışmalarından dolayı teşekkür ederek talep, öneri ve sorularını iletti. Her bir soruyu özen ve dikkatle yanıtlayan Başkan Ali Kemal DEVECİLER, gerekli notlarını alarak daire müdürlerine talepler ile ilgili talimatlarını iletti. Halk Meclisi toplantısına katılmanın önemine değinen Başkan DEVECİLER, bu tür toplantılara devam edeceklerini de bildirdi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı