ATAHAN İL BAŞKANLIĞI İÇİN KOLLARI SIVADI

ATAHAN İL BAŞKANLIĞI İÇİN KOLLARI  SIVADI

Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan isim teşkilattan gelen, ilçe başkanlığı ve Altıeylül İlçe Başkanı görevlerini yapan Ayhan ATAHAN oldu.

Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan isim teşkilattan gelen, ilçe başkanlığı ve Altıeylül İlçe Başkanı görevlerini yapan Ayhan ATAHAN oldu.

                 ATAHAN, Demokrat Gazetesi imtiyaz sahibi Arzu GÜLER'i ziyaret ederek il başkanı olması halinde yapmayı planladığı çalışma ve projelerden söz etti. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Ayhan ATAHAN, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken siyasi partilerdeki vefanın önemine dikkat çekti.

                ATAHAN, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İl Başkanlığı önemli bir makam. Buraya aday olacak kişilerin bu partinin ve şehrin hafızasını bilmesi gerekir. Bu sebeple teşkilattan gelen bir isim il başkanı olmalı. Partimize küskün ve kırgınlar var. Vefayı gösterip bu kişileri yeniden partimize kazandırma arzusundayız. Önümüzde bir yerel seçim var. Aday elbette önemli, ama başarısızlıkta bedeli teşkilat ödüyor. O yüzden teşkilatın başarısı çok önemli. Teşkilat, aktif ve dinamik olmalı. Çalışan bir teşkilat ile başarı yakalanabilir. Ayrıca ilçe başkanlarının nasıl motive olması gerektiğini biliyorum.

                Kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru olan ilk ve tek parti AK Partidir. Bunun için AK Parti, milletin partisidir, diyoruz. Bizim bir aşkımız var, bizim bir sevdamız var ve bizim bir yol hikayemiz var. Bu aşkın, bu sevdanın, bu yol hikayesinin öznesinde daha güçlü Türkiye'yi inşa etmek var.

                AK Partinin başarısı sadece bu ülkenin kaderini değil, bütün dünya mazlumlarının, bütün ümmetin kaderini de etkileyecek bir seçim olacaktır. Bu yüzden çok çalışacağız, çok koşacağız, durmadan yola devam edeceğiz," dedi.



Anahtar Kelimeler: ATAHAN BAŞKANLIĞI KOLLARI SIVADI
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli