BAHÇELİ: "BALIKESİR BÖLÜNMEYE KAPALIDIR!"

BAHÇELİ:

MHP Lideri Devlet BAHÇELİ, 8 yıl aradan sonra Kuvayi Milliye Meydanında Balıkesirlilere seslendi. Hedefinde Millet İttifakı ve dış basın olan BAHÇELİ; "Balıkesir bölünmeye kapalıdır.

MHP Lideri Devlet BAHÇELİ, 8 yıl aradan sonra Kuvayi Milliye Meydanında Balıkesirlilere seslendi. Hedefinde Millet İttifakı ve dış basın olan BAHÇELİ; "Balıkesir bölünmeye kapalıdır. Doğru Zaman Doğru Adam Recep Tayyip ERDOĞAN. Mandacılara, mayası meşrebi zehirli olanlara ya boyun eğeceğiz ya da lider ülke Türkiye'nin kapısını aralayacağız. Demokratik hesaplaşmaya sadece 8 gün kalmıştır," dedi.

                Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genei Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanından Balıkesirlilere seslendi. Balıkesir mitinginde Millet İttifakına yüklenen BAHÇELİ, Kuvayi Milliye Meydanından 14 Mayıs seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip ERDOĞAN'a destek istedi. The Economist Dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile ilgili yaptığı habere sert çıkan BAHÇELİ; The Economist Dergisi 'ERDOĞAN gitmeli' diyormuş. Haçlı zihniyeti kimin gedeceğini 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türk milletidir. Türkiye'ye yön veremezler, Türkiye'yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp gelsin, şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz. Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler alayı birden Türkiye'nin önüne geçmiş. 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye'de olacağını ağız birliği halinde iddia etmeye başlamışlar. Cumhuriyetten intikam almak istiyorlar. İstedikleri kukla gibi oynayan, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır Cumhurbaşkanıdır," ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı