BAL LİGİ'NE BİR ADIM KALDI: BİGADİÇ BELEDİYESPOR : 0 - SUSURLUKSPOR: 6

BAL LİGİ

Süper Amatör Lig Play Off Grubunda son haftaya 12 puan ile üçüncü sırada başlayan Susurlukspor, deplasmanda gol olup yağdı ve Bigadiç Belediyespor'u 6-0 mağlup ederek 15 puan ile ikinci sırada sezonu tamamladı.

Süper Amatör Lig Play Off Grubunda son haftaya 12 puan ile üçüncü sırada başlayan Susurlukspor, deplasmanda gol olup yağdı ve Bigadiç Belediyespor'u 6-0 mağlup ederek 15 puan ile ikinci sırada sezonu tamamladı. İlk iki sıradaki takımların birbirleriyle oynadığı haftada 3 puanı hanesine yazdıran Susurlukspor, bu sonuç ile ikinci sırada yer alarak Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Balıkesir takımları arasında ikinci sırada yer alan Etispor ile Play-Off maçı oynama hakkı kazandı. 

                HAKEMLER: Talha ÖZTÜRK, Ardahan IŞIK, Eren FİLİZ

                BİGADİÇ BELEDİYESPOR: Zafer, İsmail, Burak (Hamza), Ertuğrul, Tunahan, Canpolat (Tayfun), Furkan (Baha), Ferhat (Efe), Hasan, Tuncay, Mehmet

                SUSURLUKSPOR: Burakcan, Alihan, İbrahim (Arda), Serpen, Oğuz (Samet), Ekrem, Emincan (Furkan), Işılay (Şerif), Ahmet, Yunus, Tamer (Arda Sait)

                GOLLER: Dk. 15 Işılay, Dk. 23 Tamer, Dk. 35-53-75 Ekrem, Dk. 73 Yunus 

                Susurlukspor-Etispor arasında oynanacak olan maçta kazanan takım Bölgesel 
Amatör Lige çıkacak. Susurlukspor yetkilileri; "Bölgesel Amatör Lig'e bir adım kaldı. Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. BAL Ligine çıkan takım biz olacağız," dediler. 



  • Cumartesi 31.7 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.8 ° / 17.4 ° Güneşli