Tarih: 01.10.2024 09:27

BALIK TUTMA YARIŞMASI SONUÇLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi 29 Eylül 2024 Pazar günü gelenekselleşen 'Balık Tutma Yarışması'nın 4'üncüsünü düzenledi.

                Susurluk Belediyesi, daha önceden yaptığı duyurularla tüm balık tutma meraklılarını bu yarışmaya davet etti. 29 Eylül Pazar günü Çınaraltı'nda toplanan olta balıkçıları, saat 10.00'da yarışmanın yapılacağı Eskimanyas Göleti'ne servis araçlarıyla hareket ettiler. 10.45'te kuralar çekildi ve 11.00'da balık tutma yarışması başladı. Havanın çok sıcak olması, olta balıkçılarına zor saatler yaşattı. Saat 16.00'da yarışma sonlandırıldı.

                Yarışmada birinciye 2 bin 500 liralık hediye çeki, ikinciye 1500 liralık hediye çeki, üçüncüye de 1000 liralık hediye çeki verildi. 

                Pilav-ayran ikramının ardından saat 17.00'da Susurluk'a geri dönüldü. 

                Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Pazar günü düzenlediğimiz olta balıkçılığı turnuvasında hem rekabet hem de eğlence dolu anlar yaşandı.

                Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Spor İşleri Müdür Vekilimiz Emrah DİKMEN takdim etti. Turnuvamıza Susurluk Belediye Başkanımız Hakan Yıldırım SEMİZEL ve Başkan Yardımcımız Taylan AKOĞLAN da katılarak yarışmacılarımızın heyecanına ortak oldu. Katılan herkese teşekkür ederiz," denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —