BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: "LİYAKAT ESASIYLA ÇALIŞIYORUZ!"

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bazı basın yayın organlarında işten çıkarılacaklar listesi olduğu iddiasıyla yayınlanan belge ve haberlerin, gerçeği yansıtmadığını açıklarken,

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bazı basın yayın organlarında işten çıkarılacaklar listesi olduğu iddiasıyla yayınlanan belge ve haberlerin, gerçeği yansıtmadığını açıklarken, sahte belge üretildiğini ve bu tarz haberlerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik maksatlı yapıldığını ifade etti. Vatandaşlara resmi olmayan hiçbir bilgiye itibar etmemeleri çağrısında bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tüm süreçlerin tamamen şeffaf bir şekilde liyakat esasına dayanarak yürütüleceğini belirtti.

                Son günlerde bazı basın yayın organlarında işten çıkarılacaklar listesi olduğu iddiasıyla yayınlanan belge ve haberlere ilişkin Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten belediye, bu iddiaların kamuoyunu yanıltmaya yönelik maksatlı yapıldığını ifade etti.

                LİYAKAT VE ŞEFFAFLIK VURGUSU

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, değişen yönetim anlayışıyla birlikte personel işlemleri dahil olmak üzere tüm çalışmaların liyakat esasına göre kamuoyuna açık ve şeffaf bir şekilde yürütüleceği vurgulandı. Belediye; "Basında yer alan işten çıkarma ve işe alma listeleriyle ilgili iddialar tamamen gerçek dışıdır. Tüm personel alım ve çıkarma süreçlerimiz yasal çerçevede ve şeffaf bir şekilde yürütülmektedir. Halkımıza olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak bu tür asılsız iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz," diyerek iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı