BALIKESİR CHP HAZİRAN AYI 2. OLAĞAN İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTI

BALIKESİR CHP HAZİRAN AYI 2. OLAĞAN İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTI

Balıkesir CHP, Haziran ayı 2'nci Olağan İl Yönetimi Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Balıkesir CHP, Haziran ayı 2'nci Olağan İl Yönetimi Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

                Toplantının açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, partinin her geçen gün büyüdüğünü ve değişim şiarıyla iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. KÖYBAŞI; "Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese minnettarız. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız," dedi.

                Balıkesir İl Örgütü, parti yönetimi ve tüm üyelere teşekkürlerini ileten Erden KÖYBAŞI, toplantının ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda, partiye olan desteğin artırılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması için stratejiler geliştirildiğini belirtti. Toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan yeni yol haritası, yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla şekillendi.

                Yönetim Kurulunda gelecek seçimlerde daha etkili bir politika izlemek için fikirler paylaşıldı ve bu doğrultuda atılacak olan adımlar tartışıldı.

                Özellikle, parti hedefleri doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar ve bu çalışmaların nasıl daha etkili hale getirileceğine dair öneriler sunuldu. Toplantıda, CHP'nin Balıkesir'de güçlenmesini sağlamak için çeşitli stratejiler üzerinde fikir birliği sağlandı. Katılımcılar, seçim sürecinde izlenecek politikalar, saha çalışmaları ve halkla ilişkiler konularında detaylı planlar hazırladı. Bu kapsamda, parti örgütünün daha aktif ve etkili bir şekilde çalışması için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

                GEÇİNEMİYORUZ MİTİNGİ

                Başkan KÖYBAŞI; "Bu hafta sonu 30 Haziran Pazar günü Genel Başkanımız Özgür ÖZEL'in katılacağı "GEÇİNEMİYORUZ MİTİNGİ" için, İş, Emek, Özgürlük için Gebze'ye gidiyoruz.

                Tüm örgütlerimizle omuz omuza hep birlikte orada olacağız. Yokluğu yoksulluğa, adaletsizliğe karşı sesimizi daha güçlü kılmak için tüm yol arkadaşlarımızla İlçe Başkanlıklarımıza bekliyoruz," dedi.

                Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu üyelerinin Balıkesir'deki çalışmaları hakkında görüşlerini paylaşmalarıyla sona erdi.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı