BALIKESİR CHP'DE İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR

BALIKESİR CHP

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongreleri Erdek İlçesi ile başladı ve tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongreleri Erdek İlçesi ile başladı ve tüm hızıyla devam ediyor.

                Erdek ilçe kongresinde tek listeyle gidilen seçimde Hale TUNA, İlçe Başkanlığına seçildi. Kongreye, Balıkesir CHP Milletvekilleri, İl Yöneticileri, önceki dönem milletvekilleri, Bandırma ve Erdek Belediye Başkanları katıldı.

                CHP’nin Balıkesir İlçe Kongreleri Manyas’ta sürdü Manyas İlçe Kongresinde İsfendiyar ÜLKER, İlçe Başkanı olarak seçildi. Kongrede geniş bir CHP kadrosunun yanı sıra çok sayıda partili de yer aldı.

                Havran’da gerçekleşen kongrede ise Bedri ŞAHİN, İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Seçime tek liste ile gidildi. 

                Kepsut ilçesindeki kongrede, tek listeyle gidilen seçimde Oğuz ARSLAN, İlçe Başkanı olarak seçildi.

                Ayvalık İlçe Kongresinde ise Hüseyin ŞALMANLI, İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

                17 Ağustos 2023 Perşembe günü BALYA İlçesindeki kongre de tek liste ile seçime gidildi ve Halit EREN İlçe Başkanı oldu.

                Susurluk İlçe Kongresi, 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 11.30’da Kongre ve KültürMerkezinde yapılacak. Seçimlerde, Ümit Bekir BARUT’un listesi ile Murat KULA’nın listeleri yarışacak. 

                Balıkesir CHP İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, devam eden ilçe kongrelerinin ardından yaptığı açıklamada; “Balıkesir tarihinde ilk defa bu denli kadın ve genç arkadaşımız delege seçildi. Tüm ilçelerde 3650 delegemizin 860’ı kadın, 310’u genç, yol arkadaşımız oldu. Siyasette yenilenme ve değişim kadın ve gençlerin önünün açılması ile sağlanıyor. Mahalle delegeliklerinde en çok kadın ve gencin seçilmesini sağladık. Bu artışın ilçe yönetimlerinde olmasını destekliyor ve istiyoruz,” dedi.

                “MORAL BOZUKLUĞUNU ATTIK!”

                Delege seçimleri ile oluşan hareketliliğin Erdek ile başlayan ilçe kongreleri ile daha da arttığını kaydeden CHP İl Başkanı Erden KÖYBAŞI; “Tüm ilçelerimizde yapılan delege seçimlerinde yaşanan hareketlilik ile partililerimiz üzerlerindeki moral bozukluğunu attı. İlçe kongrelerimiz ile bu olumlu hava daha da artacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Balıkesir’de birinci çıkmıştık. Bu sonucu yerel seçimlere de taşıyarak Balıkesir Büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanacağız.

                Balıkesir CHP İl örgütü olarak 20 ilçemizde, birlik ve beraberlik içerisinde son seçimlerdeki çıtayı daha yukarılara taşıyacağımıza, nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Yeni seçilen ve seçilecek olan tüm başkanlarımıza ve yönetimlere başarılar diliyorum, Bugüne değin yönetim kurullarında emek veren yol arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum. Omuz omuza hep birlikte Güçlü Örgüt, Güçlü CHP,” ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: BALIKESİR ' KONGRELERİ DEVAM EDİYOR
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı