BALIKESİR MHP İL TEŞKİLATI SUSURLUK'A ÇIKARMA YAPTI

BALIKESİR MHP İL TEŞKİLATI SUSURLUK

Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ekrem Gökay YÜKSEL ve İl Teşkilatı, 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü Susurluk'a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ekrem Gökay YÜKSEL ve İl Teşkilatı, 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü Susurluk'a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

                Balıkesir MHP Milletvekili Ekrem Gökay YÜKSEL, İl Başkanı Niyazi TUNÇ ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Susurluk'ta önce MHP İlçe binasını ziyaret ederek Susurluk MHP İlçe Başkanı seçilen Ergün OKURLAR ve İlçe yönetim kurulunu tebrik ettiler, çalışmalarında başarılar dilediler.

                Parti ziyaretinin ardından Ticaret Odası Başkanı İlker KURT'u, Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER'i, Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad ERDOĞAN'ı ziyaret eden İl Başkanı, Milletvekli ve MHP İl Teşkilatı; Karapürçek Mahallesine geçerek Karapürçek halkı ile yemek yediler ve yemeğe katılanlarla sohbet ettiler.

                Daha sonra İl Başkanı Niyazi TUNÇ, Milletvekili Ekrem Gökay YÜKSEL, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Susurluk İlçe Başkanı Ergün OKURLAR, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Alibey Mahallesi Muhtarı Barış MEMİŞ, Asmalıdere Muhtarı Nazmi ÇAKIR, Gökçedere Muhtarı Ruşen ÖZHAN, Danaveli Muhtarı Ayhan GÜNGÖR, Odalıdam Muhtarı Yüksel  KURT ve Demirkapı Muhtarı İsmail TOSUNOĞLU ile birlikte Demirkapı Mahallesini ziyaret ettiler. Mahalle sakinleri ile istek ve sorunları görüşen heyet; Mahalle halkına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederek Demirkapı'dan ayrıldılar. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı