Tarih: 09.08.2024 09:19

BALIKESİR’DE HAYVANCILIĞA YENİ DESTEKLEME MODELLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin önemli hayvancılık merkezlerinden Balıkesir’de üretime değer katmak adına yeni destekleme modelleri kapsamında Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Melikşah TAŞKIN ile Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Yapılan toplantıda hayvancılığın sürdürebilirliği ve gelişimi için önemli konular masaya yatırılarak, hayvancılık yapan üreticilerimizin karşılaştığı zorluklar, sektörün ihtiyaç duyduğu destekler kapsamında geliştirilen yeni destekleme modelleri ve bu modellerin üreticilerimize sağlayacağı avantajlar ile hayvancılığın geleceği gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, hayvancılık sektörüne can suyu olacak yeni destekleme modellerinin üreticilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Melikşah TAŞKIN ve İl Müdürü Erkan ALKAN’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Birlik-Oda Başkanları, Kooperatif temsilcileri, Sektör Temsilcileri, Teknik Personeller ve Üreticilerimiz katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —