BALIKESİR'DEN GÖNÜLLÜ KÜTÜPHANE ÇALIŞANLARIMIZ HATAY'A ULAŞTI

BALIKESİR

Balıkesir'den gönüllü olarak Hatay Saraycık Çadırkenti'ne giden Ayvalık İlçe Halk Kütüphanesi Kütüphanecisi Fehmican YÖNTEM ve Burhaniye İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Mustafa DEMİRTAŞ, ilk gün etkinliklerine çocuklarla resim

Balıkesir'den gönüllü olarak Hatay Saraycık Çadırkenti'ne giden Ayvalık İlçe Halk Kütüphanesi Kütüphanecisi Fehmican YÖNTEM ve Burhaniye İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Mustafa DEMİRTAŞ, ilk gün etkinliklerine çocuklarla resim çizerek ve çizilen resimleri Nevşehir Mustafa Güzelgöz Gezici Kütüphanesi aracına asarak sergilemeye başladılar.

                Daha sonra öykü okuma ve oyun hamurları ile yaptıkları etkinliklerle  ilk günlerini tamamladılar.

                Uşak İl Halk Kütüphanesi Müdürü Serdar CANGAZ ve İzmir Karşıyaka İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Asuman Nesibe ÖZDİL koordinasyonunda gerçekleştirilen bu organizasyon, çocuklar tarafından çok beğenildi.

                Balıkesir'den gönüllü olarak Hatay Saraycık'a giden gönüllü kütüphaneciler, kütüphanelerden getirmiş oldukları çocuk kitaplarını, resim defterlerini ve boyaları çocuklara hediye ettikten sonra; tümüne yiyecek ve içecek ikramında bulundu. 

                Yetkililer bu organizasyonun, bağışçıların destekleriyle devam edeceğini söylediler.

                Edindiğimiz bilgiye göre, Balıkesir'den toplanacak malzemeler, öncelikli olarak Hatay Saraycık Çadır Kentinde bulunan Nevşehir Mustafa Güzelgöz Gezici Kütüphanesine gönderilecektir. Teslim Yeri: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı