BALIKESİR'İN KADERİ HATAY GİBİ OLACAK!

BALIKESİR

Marmara Bölgesi'nde hala yer yer artçı depremler devam ederken Balıkesir'e bir uyarı da deprem uzmanı Naci GÖRÜR'den geldi.

Marmara Bölgesi'nde hala yer yer artçı depremler devam ederken Balıkesir'e bir uyarı da deprem uzmanı Naci GÖRÜR'den geldi.

                Naci GÖRÜR, altından fay hattı geçen on sekiz ile de uyarı geldi. Kafa TV'de çıkmış olduğu yayında açıklamalar yapan Naci GÖRÜR; "Fay hattı üzerinde yaşayan bu illerin, üzülerek söylüyorum, kaderi Maraş, Hatay gibidir," diyerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

                NACİ GÖRÜR TEK TEK SIRALADI

                Deprem uzmanı Naci GÖRÜR, deprem illerini tek tek sıraladı. Bu iller arasında Eskişehir, Denizli, Muğla, Erzincan, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş, Hatay, Kocaeli, Osmaniye, Bingöl, Konya, Erzurum, Aydın, Balıkesir, Burdur, Manisa ve Hakkari yer alırken Diyarbakır bu listede yer almayan iller arasında.

                GÖRÜR, bu iller hakkında yapmış olduğu açıklamasında; “Direkt fayın üzerinde yaşıyor bu iller. Bunların altındaki faylar oldukça güçlü. Her kentte 7 ve üzerinde deprem oluşturma kapasiteleri var,” dedi. GÖRÜR, on sekiz ili uyararak; “Orada deprem olursa zarar ve kayıp anormal derecede fazla olur,” diyerek sözlerini tamamladı.

                



Anahtar Kelimeler: BALIKESİR' KADERİ HATAY OLACAK!
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı