BALIKESİRLİ ÇOCUKLARIN KARNE HEDİYESİ BELLİ OLDU

BALIKESİRLİ ÇOCUKLARIN KARNE HEDİYESİ BELLİ OLDU

Balıkesirli çocukların karne hediyesi belli oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'dan eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilere 'Çocuk Köyü' müjdesi.

Balıkesirli çocukların karne hediyesi belli oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'dan eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilere 'Çocuk Köyü' müjdesi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Avla Yaşam Merkezi'nde bulunan Çocuk Köyü, yenilenen yüzü ve artırılan oyuncaklarıyla, çocuklara yeniden hizmet veriyor. Çocuk Köyü, geçtiğimiz sömestr tatilinde yenilenerek çocukların hizmetine girdi.Çocuk Köyü bu tatilde de karne hediyesi olarak 16-17-18 Haziran günlerinde ücretsiz hizmet verecek.Çocuk Köyü son derece konforlu ve güvenli bir eğlence merkezi. Çocuk Köyü, Balıkesir merkezi ve ilçelerinde değil, civar il ve ilçelerde yaşayan birçok aile tarafından da tercih ediliyor.

                BİRÇOK FARKLI OYUN VE AKTİVİTE YER ALIYOR 

                Oyun alanı, 5 bin metrekare alan üzerinde, 17 metre yüksekliğinde şişme balon kapalı oyun alanına sahip. Ayrıca, Fırıntaş Çocuk Köyü'nün içerisinde trambolinden basket sahasına, dinlenme alanlarından kafesine kadar etkinlik alanı var. Bununla birlikte macera parkurlarından oyun alanlarına, kaydırak çeşitlerinden meslek evlerine, atlıkarıncadan zipline sporuna, elektrikli jetonlu oyun alanından, piyonaya kadar birçok farklı oyun ve aktivite yer alıyor. Çocuk Köyü, tüm bu alanlarıyla 15 yaşına kadar olan tüm çocuklara hizmet vermeye başladı.

                EN EĞLENCELİ KARNE HEDİYESİ

                Çocukların en iyi şartlarda eğlenebilecekleri, sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturduklarını belirten Başkan Yücel YILMAZ, meslek eğitiminden tramboline, balondan koşma parkurlarına kadar birçok seçeneğin bulunduğu Çocuk Köyü'nde çocukların, gençlerin güzel vakit geçirmeleri dileğinde bulundu. (Haber: KAYA KURAL)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı