BALIKESİRSPOR'UN İLK TRANSFERİ RAHMİ ANIL BAŞARAN OLDU

BALIKESİRSPOR

Yıllar sonra transfer tahtasını açmayı başaran Balıkesirspor'da kadroya dahil olan ilk isim eski oyuncusu Rahmi Anıl BAŞARAN oldu.

Yıllar sonra transfer tahtasını açmayı başaran Balıkesirspor'da kadroya dahil olan ilk isim eski oyuncusu Rahmi Anıl BAŞARAN oldu.

                Önceki yıllardan gelen tüm borçlarını ödeyip, FİFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan transfer onayı alan Balıkesirspor, transfer hamlelerini gerçekleştirmeye başladı.

                Kırmızı-Beyazlı ekibin ilk transferi olan eski oyuncusu Rahmi Anıl BAŞARAN'ın lisansı Türkiye Futbol Federasyonu Bilgi Bankası'na düştü. Balıkesirspor'dan Trabzonspor'a transfer olduktan sonra Bandırmaspor, Tuzlaspor, 1461 Trabzon FK formaları giyen Rahmi Anıl BAŞARAN, geçtiğimiz sezon Bayrampaşaspor'un başarısı için ter döktü.

                RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

                İlk transferin gerçekleşmesinin ardından kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Karanlıktan Aydınlığa" sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, uzun yıllardır beklenen Transfer Yasağı RESMEN Kalkmıştır. Bu sürecin en başından bu yana bizden desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yasin SAĞAY, başta olmak üzere bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ederiz," ifadelerine yer verildi. (KAYA KURAL)