BAŞKAN ADAYI FAHRETTİN ŞENER: "SEVDAMIZ YARIM KALMAYACAK"

BAŞKAN ADAYI FAHRETTİN ŞENER:

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkan Adayı Fahretin ŞENER, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkan Adayı Fahretin ŞENER, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

                "Değerli Susurluklular... Ben Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partili Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER. Geçmişte çeşitli görevlerde Susurluk'a hizmet etme şansım oldu ve bizim her fırsatta yaptığımız işler; hayallerimizin ve Susurluk sevdamızın yalnızca bir bölümüydü.

                Sizlerin destek ve teveccühü ile sevdamız yarım kalmayacak. Bizim şehrimiz için hayallerimiz var. Görüyorum ki Susurluk halkı hizmete aç ve bir beş yıl daha kaybetmek istemiyor. Kentimizin artık istikrarlı biz yönetim, güçlü bir vizyon ile önünü açmanın vakti geldi. Yenilikçi, akılcı ve dinamik bir ekip anlayışı ile Susurluk'u çok çalışarak ve üreterek; ayırmadan ayrışmadan bir ve beraber yöneteceğiz.

                Halkımızın ve şehrimizin gündemi ve derdi olan her meseleye kurum ayrımı yapmaksızın doğru ve düzenli bir koordinasyon sağlayarak, çözüme ulaştıracağız. Siyasette hizmetin tarafı olmaz. Susurluk Belediye Başkanı olduğumda her görüşten ve düşünceden tüm Susurluk'un Başkanı olarak görev yapacak; çoğulcu ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğim. Susurluk hepimizin ve biz büyük bir aileyiz. 

                Haydi, hep birlikte el ele verelim ve Susurluk'u daha yaşanabilir bir kent yapalım!.."



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı