BAŞKAN GÜNEY BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

BAŞKAN GÜNEY BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Balıkesir basınıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Sanat Sokağı, Ömür Üreten Kadınlar Atölyesi, Kitap Kafe ve Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi gezilerek yerinde incelemelerde

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Balıkesir basınıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.
Sanat Sokağı, Ömür Üreten Kadınlar Atölyesi, Kitap Kafe ve Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi gezilerek yerinde incelemelerde bulunuldu.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’in göreve geldiğinde bu güne kadar, ‘‘4 yılın hesabını veriyoruz.’’ dediği toplantıda, Neden Dünyanın En Mutlu Belediye Başkanı olduğunu tek tek anlattı.

Eski dönemden kalan kamu borçlarını bitirdiklerini, personel maaşlarının eksiksiz ve zamanında ödendiğini, hacizli belediye taşınmazlarının hacizlerinin kaldırıldığını ve ilk kez belediyenin bir taşınmaz satın aldığını belirtildi. 

278.000 m2 şehir içi yolların %97’sinin tamamlandığını, kırsal mahallelere 60.753 m2 yol çalışması yapıldığını, 23.305 m2 kaldırım düzenlemesinin gerçekleştirildiğini anlatan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; tüm bunların Belediyenin kendi gücüyle gerçekleştiğinin altını çizdi. 

Belediyeye ait tarlalarda gerçekleştirilen; ata tohumu, lavanta ve şeker pancarı yetiştirme seferberliğini, Canlı Hayvan pazarı, Gezici Hayvan yıkama ünitesini, Sanat Sokağını, Kitap Kafeyi anlatan Başkan GÜNEY, Susurluk’un yatırımlarla, yaşayan ve her ihtiyaca cevap veren bir kent olduğunu söyledi. 

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Susurluk dört bir yanı için hazırlanan yatırım projelerinden de bahsetti. Sera alanı, mezbaha, Termal Tesis, Güneş Enerjisi gibi projelerin hazır olduğunu dile getirin GÜNEY Susurluk’un gelişmesi için yatırımcılarla görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 

Toplantının akabinde daha öncesinden Susurluk Belediyesinin başlattığı Pancardan Şekere Topraktan Evlere projesinin 2. Etabı için 200 Ton Pancar üretim sözleşmesi imzalandı. Böylelikle Susurluk Şeker Fabrikası üretim kapasitesini 700.000 Ton Şekere Pancarına çıkarmış oldu. 

Toplantının devamında basın mensuplarıyla beraber, Ömür Üreten Kadınlar Atölyesini, Kitap Kafeyi ve yapımı devam eden Susurluk Kongre ve Kültür Merkezini de gezen Başkan GÜNEY, yerinde inceleme ve açıklamalarda bulundu. Ziyaretçilerin hayran kaldığı bu gelişmeler sonunda, Kültür ve Sanat anlamında yapılan çalışmalarla, Susurluk’un daha iyi günlere koştuğu dile getirildi. 

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; Susurluk Belediyesinin,

Birdenbine Projesiyle Sanat ve Spor alanlarında Susurluk halkına çocuk ve yetişkin kurslarının ücretsiz olarak sunulduğunu, yaz ve kış döneminde toplam 2500 kişiye ulaşıldığını ,
Belediye Burada Projesiyle Kırsal mahallelere bizzat bütün belediye ekipleriyle gidilip, halkla bir araya gelindiğini ve varsa eksiklerin hemen tamamlandığını,
Cumhuriyetinyüzü Projesiyle de Mustafa Kemal ATATÜRK ilkeleri ışığında ve Cumhuriyet kazanımlarıyla 100. Yaşı kutlandığını ifade ettiler. 

Başkan GÜNEY, Cumhuriyetimizin aydınlığında bir Susurluk için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN GÜNEY BASIN MENSUPLARI BULUŞTU
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı