BAŞKAN GÜNEY: "BİRLİKTE GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ!"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Nurettin GÜNEY; "Birlikte, coşkulu adımlarla geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğiz," dedi.

Susurluk Belediye Başkanı ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Nurettin GÜNEY; "Birlikte, coşkulu adımlarla geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğiz," dedi.

                Susurluk Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Nurettin GÜNEY, gazetemize yaptığı açıklamada, seçimi kazanacağına dikkat çekerek; "Hep sizlerle birlikteydim. Birlikte, coşkulu adımlarla geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğiz," dedi.

                Başkan GÜNEY, sözlerine şöyle devam etti:

                "Kogre ve Kültür Merkezi: Belediye Başkanları, Belediye Başkanı Adayı iken Susurluk'ta bir toplantı merkezi olmamasından dert yanarak, ilk işlerinden birinin bir toplantı salonu yapmak olacağını söyleyerek halktan oy istiyorlardı. Böyle bir toplantı salonu yapmak bize nasip oldu. Susurluk Kongre ve Kültür Merkezini 20-21 milyon lira harcayarak Susurluk'a kazandırdık. Şu anda böyle bir salonu ancak 170-180 milyon liraya mal edebilirsiniz. Güle güle kullanalım.

                Partizanlık: Belediye Başkanı olarak bana görev verdiğinizde ilk işim işçileri bir araya toplamak oldu. Onlara, hepiniz siyaset yapma hakkına sahipsiniz. Bizde zorlama olmaz. Susurluk Belediyesi kurumsal bir yapı olup belediye çalışanları asla ve asla kişilere siyasi görüşleri doğrultusunda hareket edemez. Çünkü burası halka hizmet kurumudur, dedim ve herkes de bu doğrultuda halkımıza hizmet sundu.

                Balıkesir'e Gidip Gelmem Niye Gündemde Tutuluyor? Ben asker emeklisiyim. Öyle bir gün, beş gün değil, aylarca dağlarda teröristlerle mücadele ettim. Çocuklarımı göremedim. Onların özlemi ile geceleri uykularım kaçtı ama en önemlisi vatandı. Vatan için her zorluğa göğüs gerilir. Görevimi layıkı ile yerine getirerek emekli oldum. Eşim öğretmen. Tayinini Susurluk'a yaptırmak istedik, ancak kadro olmadığı için tayini yapılamadı. Orada da evimiz var. Eşimin gelip gitmesini değil, benim gidip gelmemin daha doğru olacağına karar verdik ve ben Balıkesir'e gelip gidiyorum. Büyükşehir Yasası da gayet açık. Bu yasaya göre ben, Balıkesir'in herhangi bir yerine gidip gelebilirim. İlçe Belediye Başkanı olup da Balıkesir'e gidip gelme yapan tek başkan ben değilim. Bunun birçok örneği var. 

                Bakın, Nurettin Başkanın hırsızlığı yok, ursuzluğu yok. Bir şey bulamayanlar benim Balıkesir'e, ailemin yanına gidip gelmemi dillerine doladı. Vereceğiniz oylarla inşallah tekrar Başkan seçileceğim. Bu arada eşim de emekli olacak, Susurluk'ta evimiz var; gelip buraya yerleşeceğiz.

                Belediye müdürleri ile personeli ile en yetkiliden en yetkisize kadar herkesle Susurluk halkının hizmetindeyiz. Yaptıklarımız ortada. Ben, kendi Başkanlık döneminden sorumluyum. Yemedik, yedirmedik; çalmadık çaldırmadık. Susurluk için, Susurluk'un daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştık. Tekrar oylarınıza talibim. İnşallah oylarınızı alarak yeniden Belediye Başkanı olacağım ve ekibimle Belediye Başkan Yardımcımla, belediye çalışanlarımızla Susurluk'a hizmete devam edeceğiz." 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı