BAŞKAN GÜNEY: "GENÇLERLE ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, gençlerle bir araya geldi ve Susurluk'un gençlerle çok güçlü olduğunu bir kez daha yineledi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, gençlerle bir araya geldi ve Susurluk'un gençlerle çok güçlü olduğunu bir kez daha yineledi.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, park ve belediye tesislerinde görev yapan öğrencilerle, gençlerle Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı Kitap Kafe'de bir araya geldi. Toplantıya katılan gençler, önce tek tek kendilerini tanıttı. Kısa bir sürede olsa gençlerle sohbet edildi. Buluşmaya katılan gençlerin hemen hemen tamamı eğitim hayatlarını sürdürürken, ailelerinin ekonomisine destek vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Aile bütçesine katkıda bulunan gençler, Susurluk Belediye Tesislerinde ya da parktaki işletmelerde zevkle ve istekle çalıştıklarını belirttiler. 

                Sohbet esnasında söz alan ve ünüversitede 3'üncü sınıfta olduğunu, 3 yaz sezonunda da Susurluk Belediyesi'nde çalıştığını söyleyen bir genç kendilerine bu olanağı sağlayan Başkan GÜNEY'e teşekkür etti.

                GÜNEY, gençlerle çalışmanın, alın teri dökerek para kazanmanın önemine dikkat çekerek; "Susurluk Belediyesi ve Susurluk siz gençlerle çok daha güçlü. Döktüğünüz alın terine, emeğinize saygı duyuyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Ancak bu buluşma bir çay içimi süresinde kalmayacak, birlikte yemek de yiyeceğiz," dedi. (



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı