BAŞKAN GÜNEY: "HER DURUM VE KOŞULDA SUSURLUK HALKININ HİZMETİNDEYİZ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediyesi'nin her zaman Susurluk halkının yanında olduğunu bir kez daha tekrar etti.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediyesi'nin her zaman Susurluk halkının yanında olduğunu bir kez daha tekrar etti.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediyesi'nin çalışmalarının olumlu sonuçlar doğurduğuna dikkat çekerek; "Biz Belediye'yi aldığımızda 'işçilerin maaşlarını bile ödeyemezler, 2-3 ay sonra çeker giderler' deniyordu. Bizler, Belediye'deki Müdürlerimiz, işçilerimiz bu zor günleri aşmasını bildik. Belediyemiz, borç ödemelerindeki istikrar sayesinde haciz tehlikesi kalmaması nedeni ile vadeli hesaplar sayesinde 2 Milyon 903 Bin 417 Lira 7 Kuruş gelir elde etti," dedi.

                2023 yılı Mayıs ayı etkinliklerine de değinen Başkan Nurettin GÜNEY; "Belediyemizin topraklarında şeker pancarımız hak ettiği değeri buluyor. Geçen yıl olduğu gibi Şeker Fabrikamız ve Susurluklu üreten kadınlarımızla ülke üretimine can vermeye devam ediyoruz.

                Atalarımızdan gelen tohumlarımızı ilçemiz topraklarında ekiyor, ekilmesi için vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Halkımıza domates, biber, patlıcan fidesini ve Bursa Gemlik zeytin fidanını halkımıza dağıttık. BERABERÜRETELİM, diyerek topraklarımıza ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz.

                Sadece son haftalar içinde Susurluk Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Beşeylül İlkokulu 'Yağ Satarım Bal Satarım' oyun alanı yapıldı, boyandı. Anadolu Lisesi'ne Bocce sahası yapıldı. Balıklıdere Köy Kahvesi yapım çalışmaları; Göbel Mahallesi yol yapım çalışmaları devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine de konteynır yapıyoruz. Kurucaoluk Mahallesinde bulunan aş evinin ve Ömerköy Mahallesi köy kahvesi boyama çalışmaları tamamlandı.

                Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Cengiz Hocamız eşliğinde müzeyi gezerek Çanakkale Deniz ve Kara Muharebelerinden günümüze kalan savaş malzemelerini inceledik. 

                19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Gençlik Haftası Susurluk'ta coşku ile kutlandı.

                Bugüne değin; tüm mahallelerimize, bütün köylerimize, çeşitli zamanlarda hizmet için ulaştık. Olanaklarımız ve planlarımız doğrultusunda Susurluk’umuzun her yerine hizmet götürdük, götürmeye devam ediyoruz.

                18 EYT VE 3 KADROLU PERSONEL EMEKLİ OLDU

                Belediyemizden 18 (EYT'li) ve 3 kadrolu personel emekli oldu. 18 EYT'liye 2 Milyon 200 bin, 3 kadrolu personele de 1 milyon 250 bin; TOPLAM: 3 Milyon 700 Bin lira Emekli Tazminatı ödenecek.

                İller Bankası'ndan Susurluk Belediyesi'ne gelen miktar 3 Milyon 389 Bin 933 Lira 73 Kuruş.

                İşçi-Memur Toplam Maaş Ödemeleri ise: 6 Milyon 721 Bin 660 Lira 20 Kuruş.

                SUSURLUK BELEDİYESİ MEZBAHA TEMELİ YAKINDA ATILACAK

                 Susurluk Belediyesi'ne ait Mezbaha'nın temel çok yakında Dereköy'de atılacak. Bu da Belediyemizin en önemli hizmetlerinden biri olarak tarihe geçecek.

                Göbel'de Biogaz Enerji ve Gübre Üretim Tesisi açılmasını da yakın zamanda tamamlayacağız.” 

                                                                                                                             Haber KAYA KURAL



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı