BAŞKAN GÜNEY: "MERKEZDE DE KIRSALDA DA SUSURLUK BELEDİYESİ HALKININ HİZMETİNDE"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, yaptığı açıklamada, Susurluk Belediyesi görevlilerinin tümü ile birlikte Susurluk halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, yaptığı açıklamada, Susurluk Belediyesi görevlilerinin tümü ile birlikte Susurluk halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

                Susurluk Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Turnede:

                Susurluk Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Onur BOZHAN'ın yönettiği 'OTOBÜS' adlı tiyatro oyunu; önce Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Susurluklu sanatseverlerle buluştu. 

                'Otobüs' adlı tiyatro oyunu, Burhaniye ilçesinde 'Perde' dedi ve izleyicilerden yine tam not aldı. Üniversite öğrencileri tarafından Onur BOZHAN'ın yönetiminde sahnelenen oyun, Bandırma, Gönen, Balıkesir ve bölgede sahnelenmeye devam edecek.

                #Belediyeburada : BUZAĞLIK

                "Bugüne değin tüm mahallelerimize, tüm köylerimize değişik zamanlarda hizmet sunmak için ulaştık. Olanaklarımız ve yaptığımız planlar doğrultusunda Susurluk'un her yerine hizmet götürdük, götürmeye de devam edeceğiz," diyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Buzağlık Mahallesi sakinleri ile buluştu.

                Belediye ekiplerinin tamamı ile gidilen köyde, Buzağlık halkının dert ve sorunları dinlendi, çözüm yolları arandı. Buzağlık halkı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan GÜNEY'e ve ekibine teşekkür etti. 

                Sanat ve Spor Kursları 2023 Yılı Kış Sezonu Finali:

                Susurluk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Sanat ve Spor Kurslarının 2023 Kış Sezonunun finali, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

                Kurs eğitmenlerinin tek tek tanıtıldığı Kış Sonu Finali'nde söz alan Susurluk Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serdar SARIDAŞ, Sanat ve Spor kurslarının geleceğimiz için son derece faydalı olduğunu belirtti. 

                Kursiyer öğrencilere hem katılım sertifikaları hem de anı madalyaları sunulurken Susurluk Beldiyesi Spor İşleri Müdürü Emrah DİKMEN, yeni süreçte 14 branş ile devam eden kursların çeşitliliğinin artırılacağı müjdesini verdi.

                Katılımcılarla yapılan soru-yanıt bölümünde son konuşmayı Başkan Nurettin GÜNEY yaptı. Başkan GÜNEY, Susurluk halkından ve öğrencilerden gelen istek doğrultusunda Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi yanında yenilenmiş bir kapalı spor merkezinin yapılacağını duyurdu.

                Başkan Nurettin GÜNEY; "Sanat ve spor ile büyüyen çocukların vatan ve mlletlerine faydalı birer yetişkin olacağına inananlardanım.Susurluk halkının parasını, yine Susurluk'un çocuklarına harcıyoruz," dedi. 

                GÜNEY, üç ayrı bölümden oluşan sezon finalinde, tüm öğrencilere ve Susurluklu velilere Susurluk Belediyesi'ne duydukları güven nedeniyle teşekkür etti.

                Dünya Çevre Günü Etkinliklerinde Susurluk Sokakları Tertemiz:

                05 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 08.30'da Susurluk Belediyesi önünde toplanan öğretmen, öğrenci ve çevre gönüllüleri, 5 ayrı grup halinde Susurluk'un sokaklarında çöp topladı. 

                Belediye tarafından dağıtılan eldivenleri giyip, çöp poşetlerini alan katılımcılar, sokaklarda temizlik yaptı. Susurluk Belediye Tiyatrosu oyuncuları da 'Geri Dönüşüm Malzemeleri'nden tasarladıkları kostümleriyle yürüyüşe katılarak gençlere destek verdi.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile tüm gençler, öğretmen ve çevre gönüllüsü hemşehrilerimiz; etkinliklerde sokağına ve çevresine duyarlı esnaflarımızdan bir kaç tanesini ziyaret ederek, usta eller tarafından Susurluk'ta üretilen 'Çalı Süpürgelerini' günün anısına ziyaret ettikleri esnaflara hediye etti.

                Çöp toplama işi, Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı'nda son buldu. Parkta, birlikte kahvaltı yapılarak sohbet edilmesinin ardından etkinlik sona erdirildi. (KAYA KURAL)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı