BAŞKAN GÜNEY: "ORTAKÖYLÜ SOKAK'TA ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATIYORUZ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Balediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Burhaniye Mahallesi Ortaköylü Sokak'ta incelemelerde bulundu.

Susurluk Balediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Burhaniye Mahallesi Ortaköylü Sokak'ta incelemelerde bulundu.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da Burhaniye Mahallesi Ortaköylü Sokak'ta ilgili müdürler ile birlikte incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenleri tespit etti.

                Milli Kuvvetler Caddesi'nden Ortaköylü Sokak'a girişte sağ tarafa kaldırım yapılması gerektiğini söyleyen Başkan GÜNEY; "Ortaköylü Sokak ya da Müzisyenler Sokağı, Susurluk'un en güzel sokaklarıdan biri olacak. Bu sokağın sakinleri ile bir toplantı yapacağız. Bu toplantıda mahalle evlerinin hangi renk/renklerde boyanması gerektiğine karar vereceğiz," dedi.

                Ortaköylü Sokak'taki düğün yapılan meydanı da gezen Başkan GÜNEY, pist yapılacak yerin tespitini yaparak; "Ev sahibinden izin alarak hemen şu kısma pist yapmayı planlayalım. Elektrik tesisatını da kısa zamanda döşeyelim. Belediye Başkanı olduğumdan bu yana parti rozetimi çıkardım. Ben, herkesin başkanıyım. Herkese, her mahalleye, her sokağa ya da her caddeye hizmet etmek bizim görevimiz. Göreceksiniz, bu sokak dillere destan olacak güzellikte olacak," diyerek sözlerini tamamladı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı