BAŞKAN GÜNEY’DEN TEŞEKKÜR

BAŞKAN GÜNEY’DEN TEŞEKKÜR

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, deprem bölgesinde Susurluk Belediyesi tarafından kurulan aşevinde ve bölgenin çeşitli yerlerinde özveriyle görev yaptıktan sonra Susurluk'a dönen 26 belediye personeline özel bir teşekkür

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, deprem bölgesinde Susurluk Belediyesi tarafından kurulan aşevinde ve bölgenin çeşitli yerlerinde özveriyle görev yaptıktan sonra Susurluk'a dönen 26 belediye personeline özel bir teşekkür toplantısı gerçekleştirdi.

Depremin ilk gününden itibaren halkımızın büyük ilgisi ve katılımıyla Susurluk Belediyesi tüm imkanlarını afet bölgesi için seferber etti. 6 Şubat’tan bu yana bölgeye yiyecek, giyecek, yakacak, çadır, aşevi, çöp kamyonu gibi çeşitli ihtiyaçları sevk eden Susurluk Belediyesi, 26 personeli ile bölgede yaraları sarmak için çalıştı.

Belediye personeli, bölgedeki gözlem ve deneyimlerini paylaştıktan sonra Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, deprem bölgesinde büyük bir özveriyle görev yapan personeline teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan GÜNEY, "Susurluk halkının bütün hassasiyetini, bütün insani değerlerini oradaki mağdur insanlarımıza yansıttıkları için kendilerine canı gönülden teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN GÜNEY’ TEŞEKKÜR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı