BAŞKAN MAHMUT ŞENGÜL: "SİYASİ YELPAZEYE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTERMEYİZ"

BAŞKAN MAHMUT ŞENGÜL:

Birleşik Emekliler Sendikası Genel Başkanı Mahmut ŞENGÜL; "Siyasi yelpazeye göre değişkenlik gösteren anlayışı ret ediyoruz" dedi.

Birleşik Emekliler Sendikası Genel Başkanı Mahmut ŞENGÜL; "Siyasi yelpazeye göre değişkenlik gösteren anlayışı ret ediyoruz" dedi.

                Birleşik Emekliler Sendikası Genel Başkanı Mahmut ŞENGÜL, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

                "Birleşik Emekliler Sendikası, özü itibarıyla eskiden sarı sendika denen, günümüzde ise adına uzlaşmacı sendika dedikleri anlayışı şiddetle ret eden bir gelenekten geliyor. Sendikal anlayışını üyelerden aldığı güç üle sahada ve meydanlarda verdiği mücadele ile özdeşleştiren bir anlayış...

                Hiçbir siyasi partinin direk ya da dolaylı ön, yan ya da arka bahçesi olmadan iktidarda hangi siyasi anlayış olursa olsun üyelerinin yaşam kalitesini artırmak için mücadele verenlerin bir araya geldiği bir sendikadır.

                Siyasi yelpazeye göre değişkenlik gösteren anlayışı ret eden, gemisini rüzgarın belirlediği yöne göre sürükleyen değil; geminin dümeninde nereye gittiğini bilen ve rotasından sapmadan yol alan üyelerin, temsilciliklerin, şubelerin ve genel yöneticilerin bir araya gelerekoluşturduğu bir sendikadır.

                Selam olsun Birleşik Emekliler Sendikası çatısı altında bir arata gelerek, 'Bizler çalışma hayatından emekli olduk; yaşam değil,' diyenlere...

                Selam olsun yılgınlık yok direniş var, diyenlere... Selam olsun boyun eğmeyenlere...

                Selam olsun, 'ya hep beraber ya hiç birimiz,' diyerek Birleşik emekliler Sendikası çatısı altında mücadele verenlere.

                Kahrolsun sendika ağaları ve aidat dinazorları..." 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı