BAŞKAN SEMA ACAR YENİ YILI KUTLADI

BAŞKAN SEMA ACAR YENİ YILI KUTLADI

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Sema ACAR; 2024 yılının barış, umut ve dayanışma ile dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Sema ACAR; 2024 yılının barış,  umut ve dayanışma ile dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

                Susurluk CHP İlçe Başkanı Sema ACAR; "Değerli Susurluklular, 2024 yılına giriyoruz. Çektiğimiz acılardan, yokluklardan ders çıkaralım. Yeni yıl bizlere yenilikler getirsin.

                İsterim ki tüm dünya şehirlerinin sokaklarında barış kol gezsin, adalet her yerde ve her durumda hüküm sürsün. Çağdaş demokratik, laik Türkiye yolunda tüm engeller ortadan kaldırılsın. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yurttaşlarımızın tamamı geleceğe umutla baksın. Bu yeni yılda birbirimize daha sıkı sarılalım. Var olan engelleri birlikte yok edelim.

                2024 yılı Susurluk halkına ve Türkiye'ye sağlık ve mutluluk getirsin. Yeni yılda tüm güzel dileklerimizin yerine gelmesini temenni ediyorum. Sizlere ve sevdiklerinize sağlık ve mutluluklar dileyerek yeni yılınızı kutluyorum," dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN KUTLADI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı