BAŞKAN SEMİZEL GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL'İN BALIKESİR ZİYARETİNE KATILDI

BAŞKAN SEMİZEL GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, partisinin 74 yıl aradan sonra seçim kazandığı Balıkesir'i ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde büyük bir coşku ile karşılanan ÖZEL, otobüsün üstünden

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, partisinin 74 yıl aradan sonra seçim kazandığı Balıkesir'i ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde büyük bir coşku ile karşılanan ÖZEL, otobüsün üstünden vatandaşlara hitap etti. 

                Programa Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar AYTEKİN, Genel Başkan Yardımcıları Gökan ZEYBEK ve Gülşah Deniz ATALAR, Parti Meclisi Üyesi Mehmet TÜM, İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, Balıkesir Milletvekili Serkan SARI, önceki dönem CHP milletvekilleri Namık HAVUTÇA ve Ergün AYDOĞAN, ilçe belediye başkanları, CHP İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede Balıkesir'in nihayet sosyal demokrat bir yönetime kavuşmasının önemine vurgu yaparak; "74 yıl sonra Kuvayi Milliye şehri olan Balıkesir'imizde büyük bir zafere imza attık. Milletvekillerimizle, önceki dönem milletvekillerimizle, il yönetimimizle, ilçe yönetimlerimizle, belediye başkanlarımızla, belediye meclisi üyelerimizle en önemlisi de Balıkesirli hemşehrilerimizle birlikte Genel Başkanımız Özgür ÖZEL'i ağırlamaktan mutluluk duyduk.

                Balıkesir halkının gösterdiği yoğun ilgi bizleri ayrıca mutlu etti. Yerelde büyük bir başarı elde ettik. Bundan sonra bize düşen görev bu başarıyı genel taşımak olmalı. Bu başaracağız ve Türkiye'yi sosyal demokrat bir yönetime kavuşturacağız. Kurtarıcımız ve Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinde durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın, birlikte çok güçlüyüz!" dedi. 



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı